IQ Analyzer©


IQ Analyzer© is een test die gericht is op het evalueren van jouw welzijn op verschillende gebieden van het leven, waaronder fysieke gezondheid, mentale kracht, emotioneel welzijn, relaties, financieel evenwicht en spirituele ontwikkeling.

De zelftest bevat verschillende vragen die gericht zijn op het beoordelen van je kwaliteit van leven en de mate waarin jij in balans bent op deze verschillende gebieden. Zoals vragen over je mate van ontspanning en levensplezier, stressniveaus, eetgewoonten, bewegingspatroon, emotionele reacties op stressvolle situaties, tevredenheid met werk, relaties en persoonlijke groei. 

Het doel van onze zelftest is om je bewust te maken van eventuele disbalansen in jouw leven en om je te helpen inzicht te krijgen in gebieden waarop je je levenskwaliteit kunt verbeteren om je algehele welzijn te verbeteren. Het kan een nuttig hulpmiddel zijn voor het identificeren van problemen en het nemen van stappen om deze aan te pakken en een duurzame en constructieve/praktische verandering teweeg te brengen naar een gelukkiger leven. 

IQ Analyzer©

De IQ Analyzer© bestaat uit 20 vragen. De laatste stap vraagt je om je gegevens in te vullen. Binnen enkele dagen ontvang je je resultaten.

"*" geeft vereiste velden aan

Stap 1 van 7

Ben je fysiek onbezwaard?
Voel je je fit en energiek?
Is er bij jou een balans tussen fysieke inspanning en ontspanning?

Reviews

Beste Rabea, we hebben genoten van onze midweek-detoxkuur. Heel professionele behandelingen door een zorgzaam team. Bedankt voor de mooie attentie bij vertrek ook (kookboek). Tot ziens 😊

- Isabel & Veronique

Vanavond heb ik van Helena een total feet/legs-massage mogen ontvangen. Het lichaam slaat ervaringen als herinneringen op. Om juist op deze wijze aandacht te krijgen, ontlast je de mind en ontstaat ontspanning voor de mind en body. Ik heb genoten, ook nog. En Helena is een fantastische masseuse die afstemt, doorpakt en gaat voor genezing. Dank je wel Helena, tot de volgende keer!

- J. Versleijen

‘Helena, hartelijk bedankt voor die heerlijke en fijne voetmassage, voetbehandeling en lichaamshealing!

Ik heb voor het eerst weer helemaal doorgeslapen!!! En voelde vanmorgen voor het eerst mijn voeten stromen!!! Ik voelde mijn voeten vroeger alleen als ze zeer deden! Deze fijne behandeling was voor mij het puntje op de i.

Het was een hele mooie en respectvolle kennismaking. Ik voelde mij dan ook erg op mijn gemak! Dus erg graag weer eens tot ziens!’

- een mevrouw uit Soest

Doelgericht, duidelijk
en persoonlijk
advies met de

IQ Analyzer©

Vul online de IQ Analyzer© in en ontvang
jouw resultaat in je mail