Rabea’s afscheid uit Nederland

Rabea’s afscheid uit Nederland

Op 8 december vorig jaar heeft Rabea een afscheidsfeest gehouden om zich vanaf 2024 nog intensiever te richten op Duitsland. 

Rabea Iqbal 2023-12-08

Velen van jullie kennen de reden voor mijn vertrek: in november twee jaar geleden overleed mijn vader en kwamen we als familie voor een uitdagende keuze te staan: de unieke plek in Duitsland verkopen/verpachten óf doorgaan en er nieuw leven in brengen. 

We hoefden hier niet lang over na te denken en de keuze was al snel gemaakt. Na twee jaar in een spagaat tussen Nederland en Duitsland te hebben gefunctioneerd werd me duidelijk dat ik uiteindelijk een nieuwe keuze moest maken: kiezen tussen Duitsland of Nederland!

Dankzij mijn goede team en de fantastische samenwerking met het Hotel De Roode Schuur heb ik besloten om mijn aandacht te richten op Duitsland en mijn kindje, de praktijk in Nederland, los te laten. Dit kind is mooi volwassen geworden en is in uitstekend gezelschap met liefdevolle en zeer deskundige mensen. Ik kijk dan ook terug op een heel mooie periode, die ik enorm koester! IQ Balance blijft dus voortbestaan onder mijn supervisie op afstand en ik zal ook zeker regelmatig in Nederland verblijven.

Ik wil Denny van Dijk bedanken, die me als eigenaar van de sportschool Nautilus als eerste een kans gaf om een praktijk te vestigen in zijn pand. Dat was een erg mooie start, waar de groei van mijn praktijk gelijk in de lift kwam. Hier heb ik nog steeds mooie contacten aan overgehouden.

Nu wil ik vooral Arjan van de Pol en Hotel De Roode Schuur van harte bedanken voor de unieke kans in dit mooie hotel! Al jaren hebben we een uitzonderlijk goede en fijne samenwerking! Ik ben me ervan bewust dat ik mooie kansen in mijn leven heb gekregen en inmiddels heb ik geleerd dat het leven bepaald wordt door kansen te missen of kansen te pakken!

Mijn grote dank wil ik ook uitspreken voor alle lieve en bijzondere klanten, cliënten, collega’s, zakenpartners, vrienden en familie. Ieder van jullie heeft op bijzondere wijze deel uitgemaakt van mijn leven in Nederland en eraan bij gedragen dat de praktijk volwassen is geworden en zich tot een uniek ayurvedisch centrum heeft ontwikkeld. 
Onwijs bedankt!

Natuurlijk blijf ik nog een lijntje houden met Nederland en kom ik regelmatig terug om contact met jullie te houden. Maar wees ook altijd welkom hier in Duitsland waar je heerlijk kunt onthaasten, en je tot in de puntjes kunt laten verwennen!

Hartelijke groeten,
Rabea

Foto-impressie afscheidsfeestje 8 december 2023

Deel dit bericht op:

Lees ook

Tijd voor selfcare? Ga voor de midweekse kuur!

Op een fijne manier jezelf als prioriteit zetten en genieten van selfcare, dat kan met de midweekse kuur!

Lees verder

Ontdek het Ayurvedisch Natuurgeneeskundig Pakket

Niet lekker in je vel? Je zelfkennis ontwikkelen kan helpen!

Lees verder

Omgaan met werkstress: hoe doe je dat?

Werkstress de baas zijn: zó doe je dat!

Lees verder

De effecten van geur

Geur is een belangrijk zintuig dat nauw verbonden is met onze waarneming. In deze blog leggen we het belang van geur uit!

Lees verder

Voorbereid de winter in!

Tijdens de wintermaanden krijgt je lichaam een hoop te verduren. Lees hier wat je kunt doen om jezelf te verwennen tijdens deze periode.

Lees verder

Zo verwen je jezelf tijdens je zwangerschap

Een zwangerschap is een hectische periode waar je soms wel even aan zou kunnen ontsnappen. Bij IQ Balance zorgen we graag voor jou en je lichaam.

Lees verder

Bedrijfsmassages: werken én ontspannen?

We zitten te lang op het werk, wat tot veel klachten kan leiden. Lees er hier meer over.

Lees verder

Rust en balans met behulp van wellness

Door zo nu en dan uit je routine te stappen, doe je je gezondheid goed. Wanneer kom jij langs voor een wellness-routine.

Lees verder

De ideale werkplek: meer gezondheid op de werkvloer

Een goede werkplek is essentieel. Een verkeerde houding kan snel tot klachten zorgen. Laatje werkplek daarom controleren. Lees hier advies!

Lees verder

Reviews

Ik ben erg enthousiast over Helena. Ze is uitzonderlijk goed in het behandelen van energiepatronen die in je lichaam verborgen zijn. Helena is professioneel en vriendelijk. Ze stelt je razendsnel op je gemak en slaagt erin om haar behandeling af te stemmen op je behoeften. Ik blijf steeds weer terugkomen!

- Tiemen Amsterdam

Afgelopen woensdag heb ik van Helena een ruim twee uur durende behandeling van lichaam, geest en ziel gekregen. Mijn verwachtingen waren hooggespannen, maar die zijn nog verre overtroffen. Het was echt fantastisch goed, op alle vlakken. Haar massage is geweldig. Ze voelt heel goed aan waar, en hoe intens ze moet masseren. Niet te hard en niet te zacht, precies goed. Tijdens de massage was ze met me in gesprek, om meer inzicht in mijn mentale conditie te krijgen, en daarmee indirect ook in eventuele lichamelijke problemen. Met haar respons en adviezen gaf ze me heel originele inzichten in mijn functioneren. Al met al heeft ze met deze behandeling op heel bijzondere wijze mijn lichaam, geest en ziel verkwikt, en ik voel me na 4 dagen nog steeds enorm goed daardoor. Zeker voor herhaling vatbaar!

- Jurjen Amsterdam

Beste Rabea, we hebben genoten van onze midweek-detoxkuur. Heel professionele behandelingen door een zorgzaam team. Bedankt voor de mooie attentie bij vertrek ook (kookboek). Tot ziens 😊

- Isabel & Veronique

Doelgericht, duidelijk
en persoonlijk
advies met de

IQ Analyzer©

Vul online de IQ Analyzer© in en ontvang
jouw resultaat in je mail