Tijd voor selfcare? Ga voor de midweekse kuur!

Tijd voor selfcare? Ga voor de midweekse kuur!

De buurvrouw die een klusje in huis heeft, een vriendin die getroost moet worden na het ontslag van haar baan, werk dat om extra ondersteuning vraagt. Anderen helpen geeft een goed gevoel. Maar het is ook een grote valkuil. Door de waan van de dag vergeet je een belangrijk persoon: jijzelf. Besteed daarom eens volledige aandacht aan jezelf met de midweekse kuur!

selfcare

Jezelf als prioriteit

Goed voor anderen kunnen zorgen wil alleen maar als jij ook naar jezelf omkijkt. En dat vergeten we nog weleens. Van jezelf een prioriteit maken zit bij velen niet in het systeem. Je voelt je opgelaten wanneer je hulpvragen moet afwijzen en krijgt het gevoel egoïstisch te zijn. Maar door jezelf aan de kant te schuiven, wordt het ook moeilijker om er voor anderen te zijn. Je wordt weer sterker, gezonder, rustiger en gefocust wanneer je zelf als prioriteit ziet.

Selfcare: aan jezelf werken

Wanneer je meer tijd aan jezelf besteedt, is een andere bijkomstigheid vaak dat je meer zelfkennis ontwikkelt. Dit is een verrijking voor vele gebieden in je leven. Want meer zelfkennis betekent dat jij bewuste keuzes kunt maken in je carrière of wellicht een bepaalde relatie. Maar hoe kun je op een goede manier aandacht aan jezelf besteden?

Ayurvedische kuur

Bij IQ Balance bieden wij een bijpassende midweekse kuur aan, waarmee jij echt in de gelegenheid wordt gebracht om jezelf te ontwikkelen. Deze kuur is voornamelijk gebaseerd op de Ayurvedische filosofie. Ayurverda is een eeuwenoude geneeskunst. De ‘Ayur’ betekent leven, terwijl de ‘Veda’ staat voor weten, kennis en inzicht. Wanneer je de twee samenvoegt, is het letterlijk levenskennis. En dat is ook waar je aan werkt met met de midweekse kuur.

Meerdere doeleinden

Maar naast zelfontwikkeling, heeft de kuur meer doelen. Zo kan het ook gefocust worden op je lichamelijke gezondheid. Wellicht wil je graag werken aan afvallen? Of je immuunsysteem verbeteren? Misschien is deze midweekse kuur voor jou meer een vorm van wellness. Dan kun je kiezen tussen een beauty make-over en verwennen van top tot teen. Jij mag zelf bij het boeken aangeven waar jouw voorkeur ligt en daar wordt de kuur op aangepast.

Benieuwd?

Ben jij er klaar voor om voor selfcare te gaan en eens voor jezelf te kiezen en ben je benieuwd naar onze midweekse kuur? Onze specialisten staan voor je klaar. Wij vertellen je graag meer wat je te wachten staat. Ook op onze website is er genoeg informatie te vinden of neem gerust contact met ons op.

Deel dit bericht op:

Lees ook

Ontdek het Ayurvedisch Natuurgeneeskundig Pakket

Niet lekker in je vel? Je zelfkennis ontwikkelen kan helpen!

Lees verder

Omgaan met werkstress; hoe doe je dat?

Werkstress de baas zijn, zo doe je dat!

Lees verder

De effecten van geur

Geur is een belangrijk zintuig dat nauw verbonden is met onze waarneming. In deze blog leggen we het belang van geur uit!

Lees verder

Voorbereid de winter in!

Tijdens de wintermaanden krijgt je lichaam een hoop te verduren. Lees hier wat je kunt doen om jezelf te verwennen tijdens deze periode.

Lees verder

Zo verwen je jezelf tijdens je zwangerschap

Een zwangerschap is een hectische periode waar je soms wel even aan zou kunnen ontsnappen. Bij IQ Balance zorgen we graag voor jou en je lichaam.

Lees verder

Bedrijfsmassages: werken én ontspannen?

We zitten te lang op het werk, wat tot veel klachten kan leiden. Lees er hier meer over.

Lees verder

Rust en balans met behulp van wellness

Door zo nu en dan uit je routine te stappen, doe je je gezondheid goed. Wanneer kom jij langs voor een wellness-routine.

Lees verder

De ideale werkplek: meer gezondheid op de werkvloer

Een goede werkplek is essentieel. Een verkeerde houding kan snel tot klachten zorgen. Laatje werkplek daarom controleren. Lees hier advies!

Lees verder

Stress managen? Zo doe je dat

Hoe kun je stress leren managen? IQ Balance geeft advies om grip te krijgen op de spanning. Lees ze in het nieuwe blogartikel!

Lees verder

Reviews

‘Helena, hartelijk bedankt voor die heerlijke en fijne voetmassage, voetbehandeling en lichaamshealing!

Ik heb voor het eerst weer helemaal doorgeslapen!!! En voelde vanmorgen voor het eerst mijn voeten stromen!!! Ik voelde mijn voeten vroeger alleen als ze zeer deden! Deze fijne behandeling was voor mij het puntje op de i.

Het was een hele mooie en respectvolle kennismaking. Ik voelde mij dan ook erg op mijn gemak! Dus erg graag weer eens tot ziens!’

- een mevrouw uit Soest

‘Door jouw woorden en de manier waarop je ons op ons gemak had gesteld, konden wij heel ontspannen deze middag meemaken. Ik vond het een bijzondere ervaring en het triggert mij om mij hier meer in te verdiepen. Ik zie ons in de toekomst bij je terugkomen!’

- John

‘Wat een professionele maar zeer warme duo behandeling. Heel veel nuttige tips als extra gekregen. Wij hebben genoten voor de tweede keer hier in de Roode Schuur. IQ balance is een oprechte aanrader!’

- Erwin & Wendy

Doelgericht, duidelijk
en persoonlijk
advies met de

IQ Analyzer©

Vul online de IQ Analyzer in en ontvang
jouw resultaat in je mail