Lichamelijke klachten

Loop niet langer door met lichamelijke klachten 

Lichamelijke klachten kunnen je enorm hinderen. Zo is je beweegmogelijkheid misschien beperkt doordat je pijn of ongemak ervaart, slaap je slecht, of vermijd je activiteiten met de angst of kennis dat je er klachten van gaat ervaren. Met de IQ Analyzer© breng jij je welzijn in kaart. 

Ontstaan van klachten

Lichamelijke klachten kunnen omschreven worden als klachten die al enige periode aanhouden. Je hebt bijvoorbeeld pijn, bent continu vermoeid of bent met regelmaat duizelig zonder duidelijke aanleiding. Soms kan hier geen medische oorzaak voor gevonden worden. In dat geval spreken we van Somatisch Onvoldoende verklaarde Medische Klachten, of SOLK. Als gevolg kun je slecht slapen, ervaar je spanning of angst of depressie, waardoor je in een cyclus van ongemak terechtkomt. 

IQ Analyzer©

Om te ontdekken waar de oorsprong van je klachten ligt, is het eerst belangrijk om je welzijn in kaart te brengen. De IQ Analyzer© is een gemakkelijke online evaluatie om te reflecteren op verschillende aspecten van je leven. Denk bijvoorbeeld aan: 

  • De fysieke gezondheid
  • Je mentale kracht 
  • Het emotionele welzijn 
  • Je relaties 
  • Je financiële evenwicht
  • De spirituele ontwikkeling 

Hierin komen alle aspecten van je gezondheid, waaronder je lichamelijke gesteldheid, samen. 

Pijnloos door het leven

Naar aanleiding van de IQ Analyzer© kan er een concreet behandelplan worden opgesteld waarmee we jouw klachten gaan behandelen. We plannen 1 tot 3 consulten in, afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. Deze sluiten we af met een eindmeting. Doe nu de test en ontdek hoe het met jouw gezondheid gesteld is, zodat jij binnenkort pijnloos en zorgeloos door het leven kunt! 

Reviews

Ik ben erg enthousiast over Helena. Ze is uitzonderlijk goed in het behandelen van energiepatronen die in je lichaam verborgen zijn. Helena is professioneel en vriendelijk. Ze stelt je razendsnel op je gemak en slaagt erin om haar behandeling af te stemmen op je behoeften. Ik blijf steeds weer terugkomen!

- Tiemen Amsterdam

Afgelopen woensdag heb ik van Helena een ruim twee uur durende behandeling van lichaam, geest en ziel gekregen. Mijn verwachtingen waren hooggespannen, maar die zijn nog verre overtroffen. Het was echt fantastisch goed, op alle vlakken. Haar massage is geweldig. Ze voelt heel goed aan waar, en hoe intens ze moet masseren. Niet te hard en niet te zacht, precies goed. Tijdens de massage was ze met me in gesprek, om meer inzicht in mijn mentale conditie te krijgen, en daarmee indirect ook in eventuele lichamelijke problemen. Met haar respons en adviezen gaf ze me heel originele inzichten in mijn functioneren. Al met al heeft ze met deze behandeling op heel bijzondere wijze mijn lichaam, geest en ziel verkwikt, en ik voel me na 4 dagen nog steeds enorm goed daardoor. Zeker voor herhaling vatbaar!

- Jurjen Amsterdam

Beste Rabea, we hebben genoten van onze midweek-detoxkuur. Heel professionele behandelingen door een zorgzaam team. Bedankt voor de mooie attentie bij vertrek ook (kookboek). Tot ziens 😊

- Isabel & Veronique

Doelgericht, duidelijk
en persoonlijk
advies met de

IQ Analyzer©

Vul online de IQ Analyzer© in en ontvang
jouw resultaat in je mail