Privé wellnessarangement

Privé wellnessarangement

Gun jezelf ontspanning en verwen je zintuigen. Met het privé wellnessarangement kom je volledig tot rust met een voor jou op maat gemaakt programma. Bijvoorbeeld in de vorm van een Finse sauna, een dieptemassage, of allebei voor het optimale relaxmoment. 

Pak je rust

Het regelmatig zoeken van ontspanmomenten zorgt dat je weer tegen de uitdagingen van het dagelijkse leven aankan. Doe dit alleen, met vriend(inn)en of samen met je partner. Geniet van kalmte, rust en vrede en laat je lichaam en geest ontspannen voor het optimale herstelmoment.

De Finse sauna 

Een Finse sauna heeft verschillende voordelen voor het welzijn. De hoge temperaturen activeren het immuunsysteem, helpen de weerstand opbouwen, verbeteren de doorbloeding, verminderen stress en reinigen de huid van overtollig talg en vuil. 

De dieptemassage

De massagemat van IQ Balance heeft 6 basisprogramma’s en 14 medische programma’s. Zo kan een uitgebreide reeks aan klachten behandeld worden. Denk bijvoorbeeld aan: 

  • Het aanpakken van nek- en rugklachten 
  • Het activeren van de stofwisseling 
  • Het verminderen van (acute) pijn 
  • Het verbeteren van slaapstoornissen en stressgevoeligheid
  • Algemene ontspanning en opwarming van het lichaam

Laat spanningen in je spieren en gewrichten verdwijnen terwijl je geniet van een massage aangepast op jouw behoeften. 

Tarieven

  • Individueel: €45 
  • Duo: €40 per persoon

Boek nu jouw privé welnessarrangement bij De Roode Schuur in Nijkerk of IQBAL Hütte in Duitsland. 

Reviews

Ik ben erg enthousiast over Helena. Ze is uitzonderlijk goed in het behandelen van energiepatronen die in je lichaam verborgen zijn. Helena is professioneel en vriendelijk. Ze stelt je razendsnel op je gemak en slaagt erin om haar behandeling af te stemmen op je behoeften. Ik blijf steeds weer terugkomen!

- Tiemen Amsterdam

Afgelopen woensdag heb ik van Helena een ruim twee uur durende behandeling van lichaam, geest en ziel gekregen. Mijn verwachtingen waren hooggespannen, maar die zijn nog verre overtroffen. Het was echt fantastisch goed, op alle vlakken. Haar massage is geweldig. Ze voelt heel goed aan waar, en hoe intens ze moet masseren. Niet te hard en niet te zacht, precies goed. Tijdens de massage was ze met me in gesprek, om meer inzicht in mijn mentale conditie te krijgen, en daarmee indirect ook in eventuele lichamelijke problemen. Met haar respons en adviezen gaf ze me heel originele inzichten in mijn functioneren. Al met al heeft ze met deze behandeling op heel bijzondere wijze mijn lichaam, geest en ziel verkwikt, en ik voel me na 4 dagen nog steeds enorm goed daardoor. Zeker voor herhaling vatbaar!

- Jurjen Amsterdam

Beste Rabea, we hebben genoten van onze midweek-detoxkuur. Heel professionele behandelingen door een zorgzaam team. Bedankt voor de mooie attentie bij vertrek ook (kookboek). Tot ziens 😊

- Isabel & Veronique

Doelgericht, duidelijk
en persoonlijk
advies met de

IQ Analyzer©

Vul online de IQ Analyzer© in en ontvang
jouw resultaat in je mail