Resetkuur

Resetkuur

Prioriteit geven aan jezelf is enorm belangrijk voor je mentale en fysieke gezondheid. Een resetkuur is hier dé uitkomst voor. Tijdens je verblijf kun je werken aan thema’s in je leven en hieraan te werken. Zo kun jij tijdens je kuurvakantie rustig op adem komen, ontspannen, ergens aan werken of jezelf gewoon lekker laten verwennen in Nijkerk of Duitsland. 

Het pakket

De resetkuur bij IQ Balance omvat het volgende: 

  • Thuispakket ter voorbereiding op de kuur
  • 5 compleet verzorgde overnachtingen
  • 5 x ontbijt en snack*
  • 6 behandelingen en consulten
  • Saunafaciliteiten vanaf dag 1 t/m 5
  • Badjassen, handdoeken, slippers en beddengoed
  • Wandelingen met of zonder gids/coach
  • Thuispakket inclusief goodiebag voor de goede nazorg

Voordat je vertrekt…

Je krijgt een pakket toegestuurd ter voorbereiding op de kuurvakantie. Je hebt de mogelijkheid om individuele wensen aan te geven voor het intensieve gedeelte van de kuur. Zo kun je het maximale voor jezelf er uithalen. 

Persoonlijke aanpak

Iedereen heeft andere wensen, en het is bij IQ Balance dan ook meer dan logisch dat jouw kuur hierop wordt aangepast. Bijvoorbeeld omdat je aan wil komen of af wil vallen, je immuunsysteem wilt verbeteren, fitter wil worden, beter met stress om wil gaan, of gewoon lekker wil ontspannen of verwend wilt worden. 

De planning

We volgen een vaste structuur voor het kuurprogramma, maar de invulling hiervan is aangepast op jouw wensen. Op de eerste dag check je in de namiddag in. Op de tweede dag wordt je verwelkomt en maak je kennis met je behandelaar. Je ondergaat je eerste consult, behandeling of trainingssessie. De rest van de dagen zet je deze voort, en gebruik je de faciliteiten volgens het kuurprogramma. Op de zesde dag vertrek je in heerlijke gemoederen weer naar huis. 

Prijzen kuurvakantie

Weekendprijs: € 448,00
Midweekprijs: € 1.399,00 (aanbevolen!)
Weekprijs: op aanvraag
Ander tijdsbestek: op aanvraag

Boek hier nu jouw resetkuur! 

* Tegen een meerprijs kunnen lunch en diner, groepslessen, extra behandelingen, een verlenging van je verblijf of het huren van fietsen vooraf bijgeboekt worden

Reviews

Ik ben erg enthousiast over Helena. Ze is uitzonderlijk goed in het behandelen van energiepatronen die in je lichaam verborgen zijn. Helena is professioneel en vriendelijk. Ze stelt je razendsnel op je gemak en slaagt erin om haar behandeling af te stemmen op je behoeften. Ik blijf steeds weer terugkomen!

- Tiemen Amsterdam

Afgelopen woensdag heb ik van Helena een ruim twee uur durende behandeling van lichaam, geest en ziel gekregen. Mijn verwachtingen waren hooggespannen, maar die zijn nog verre overtroffen. Het was echt fantastisch goed, op alle vlakken. Haar massage is geweldig. Ze voelt heel goed aan waar, en hoe intens ze moet masseren. Niet te hard en niet te zacht, precies goed. Tijdens de massage was ze met me in gesprek, om meer inzicht in mijn mentale conditie te krijgen, en daarmee indirect ook in eventuele lichamelijke problemen. Met haar respons en adviezen gaf ze me heel originele inzichten in mijn functioneren. Al met al heeft ze met deze behandeling op heel bijzondere wijze mijn lichaam, geest en ziel verkwikt, en ik voel me na 4 dagen nog steeds enorm goed daardoor. Zeker voor herhaling vatbaar!

- Jurjen Amsterdam

Beste Rabea, we hebben genoten van onze midweek-detoxkuur. Heel professionele behandelingen door een zorgzaam team. Bedankt voor de mooie attentie bij vertrek ook (kookboek). Tot ziens 😊

- Isabel & Veronique

Doelgericht, duidelijk
en persoonlijk
advies met de

IQ Analyzer©

Vul online de IQ Analyzer© in en ontvang
jouw resultaat in je mail