Duobehandeling Relax

Duo behandeling Relax

2 belevingen in 1 arrangement

Prijs: € 75,00 per persoon
In het weekend berekenen we een weekendtoeslag van € 15,- per boeking.

Tijdens een duo behandeling kun je tegelijk met je partner worden behandeld. In dit geval betekent het dat jullie twee belevingen ondergaan van zowel een behandelmat als ook een wellness behandeling door een van onze experts. De werking van de matten zijn wetenschappelijk bewezen en worden al vele jaren succesvol ingezet voor verschillende doeleinden.

Inhoud van een duobehandeling partner arrangement per persoon:

  • Voetenbad met etherische oliën, kennismaking met je behandelaar en bespreken van de wensen voor de behandeling.
  • 30 minuten oliemassage of wellness behandeling naar wens
  • 30 minuten dieptebehandeling op een van onze behandelmatten*
  • onbeperkt thee, water en iets lekkers erbij
  • mogelijkheden voor wandelingen van 5 tot 15 kilometer

Extra opties tegen meerprijs:

  • Verlenging van de behandelingen tot max. 120 minuten p.p.
  • Finse sauna en douchegelegenheid
  • Lunch of diner
  • Overnachting in het Designhotel
  • Fietsroutes met vertrek vanuit de praktijk (fietshuur is mogelijk)

Behandelmatten

HHP diepte-massagematras met infraroodwarmte
Let op: De HHP massagematras mag niet worden gebruikt in geval van zwangerschap, pacemaker, epilepsie en diabetes (voorzichtig met infrarood/geen infrarood).

Thermomat met edelstenen en ver-infraroodwarmte
Geschikt voor iedereen! Zwangeren, mensen met acute kanker, pacemaker maken maximaal 30 min. gebruik van de mat bij maximaal 42 graden.

Aanbevolen duur: 90 minuten


Ook interessant voor jou

Privé wellness arrangement

Ben je toe aan een middag relaxen? Bij Hotel De Roode Schuur bieden wij momenteel een privé wellness arrangement aan. Lees hier meer over ons arrangement.

Lees verder

Wellness Circuit

Ons wellness circuit is 3 behandelingen in één. Het arrangement duurt 2 uur in totaal en wordt top tot teen verzorgd. Interesse? Lees hier meer.

Lees verder

Kuur vakantie – Midweek in Hotel de Roode Schuur

Met onze kuur kan je jezelf echt prioriteit geven. Bij onze kuren maken we gebruik van de Ayurvedische filosofie, maar gewoon ontspannen is ook mogelijk.

Lees verder

Bedrijfsmassages

Waarom zou je wellness beperken tot je privéleven? De meeste tijd van ons leven brengen wij door op ons werk. Bekijk hier onze bedrijfsmassages.

Lees verder

Lifestyle advies

We zijn allemaal opzoek naar een manier om meer evenwicht in je leven te creëren. Hoe pakken wij dit aan? En hoe incorporeer je dat in je leefstijl. Leer hier over de circle van IQ Balance.

Lees verder

Personal training

Hoe kan je iedere werknemer zo gezond mogelijk krijgen om iedere dag vrolijk op kantoor te verschijnen? Niet elk verzuim is te voorkomen, maar je werknemers helpen een gezonder leven te leiden kan verzuim minderen. Lees hier meer over personal training.

Lees verder

Stressmanagement

De balans terugvinden in je werk en leven door stressmanagement. Wat kan je doen om de balans te vinden? Lees hier hoe je met je stress kan omgaan.

Lees verder

Ayurvedische massage

Ayurvedische behandelingen zijn holistische behandelingen waarbij wij gebruik maken van medicinale oliën om je zo goed mogelijk in balans te brengen.

Lees verder

Osteopathie

De osteopaat inventariseert handmatig welke structuren of weefsels in je lichaam een verlies aan beweeglijkheid vertonen en welk verband er is met je klachten.

Lees verder

Reviews

‘Door jouw woorden en de manier waarop je ons op ons gemak had gesteld, konden wij heel ontspannen deze middag meemaken. Ik vond het een bijzondere ervaring en het triggert mij om mij hier meer in te verdiepen. Ik zie ons in de toekomst bij je terugkomen!’

- John

‘Wat een professionele maar zeer warme duo behandeling. Heel veel nuttige tips als extra gekregen. Wij hebben genoten voor de tweede keer hier in de Roode Schuur. IQ balance is een oprechte aanrader!’

- Erwin & Wendy

‘Op 27 juli heb ik een heerlijke behandeling massage gehad het was werkelijk heerlijk ik was helemaal weg van de wereld zo goed is dat gedaan dank u wel. Op 26 juli was ik jarig een heel mooi verjaardagscadeau.’

- Ytsje Wilstra Scherjon

Doelgericht, duidelijk
en persoonlijk
advies met de

IQ Analyzer©

Vul online de IQ Analyzer in en ontvang
jouw resultaat in je mail