Duobehandeling Relax

Duobehandeling Relax

2 belevingen in 1 arrangement

– Duur arrangement: 90 minuten (behandeltijd 30/30 minuten). Prijs: € 75,00 per persoon.
– Duur arrangement: 120 minuten (behandeltijd 45/45 minuten). Prijs: € 112,50 per persoon.
– Duur arrangement: 150 minuten (behandeltijd 60/60 minuten). Prijs: € 140,60 per persoon.
In het weekend is er een weekendtoeslag van € 15,00 per boeking.

Tijdens een duobehandeling kun je tegelijk met je partner worden behandeld. In dit geval betekent het dat jullie twee belevingen ondergaan van zowel een behandelmat als een wellnessbehandeling door een van onze experts. De werking van de matten is wetenschappelijk bewezen en de matten worden al vele jaren succesvol ingezet voor verschillende doeleinden.

Inhoud van een duobehandeling partnerarrangement per persoon:

  • Voetenbad met etherische oliën, kennismaking met je behandelaar en bespreken van de wensen voor de behandeling
  • 30 minuten oliemassage of wellnessbehandeling naar wens
  • 30 minuten dieptebehandeling op een van onze behandelmatten*
  • onbeperkt thee, water en iets lekkers erbij
  • mogelijkheden voor wandelingen van 5 tot 15 kilometer

Extra opties tegen meerprijs:

  • Verlenging van de behandelingen tot maximaal 120 minuten p.p.
  • Finse sauna en douchegelegenheid
  • Lunch of diner
  • Overnachting in het Designhotel of IQBAL Hütte
  • Fietsroutes met vertrek vanuit de praktijk (fietshuur is mogelijk)

Behandelmatten

HHP diepte-massagematras met infraroodwarmte
Let op: de HHP massagematras mag niet worden gebruikt in geval van zwangerschap, pacemaker, epilepsie en diabetes (voorzichtig met infrarood/geen infrarood).

Thermomat met edelstenen en ver-infraroodwarmte
Geschikt voor iedereen! Zwangeren, mensen met acute kanker, pacemaker maken maximaal 30 min. gebruik van de mat bij maximaal 42 graden.

Aanbevolen duur: 90 minuten


Ook interessant voor jou

Privé wellness arrangement

Ben je toe aan een middag relaxen? Bij Hotel De Roode Schuur bieden wij momenteel een privé wellness arrangement aan. Lees hier meer over ons arrangement.

Lees verder

Wellness Circuit

Ons wellnesscircuit is 3 behandelingen in één. Het arrangement duurt 2 uur in totaal en daarin word je van top tot teen verzorgd. Interesse? Lees hier meer.

Lees verder

Kuur vakantie – midweek in een unieke locatie

Met onze kuur kun je jezelf echt prioriteit geven. Bij onze kuren maken we gebruik van de Ayurvedische filosofie, maar gewoon ontspannen is ook mogelijk.

Lees verder

Bedrijfsmassages

Waarom zou je wellness beperken tot je privéleven? De meeste tijd van ons leven brengen wij door op ons werk. Bekijk hier onze bedrijfsmassages.

Lees verder

Lifestyle advies

We zijn allemaal opzoek naar een manier om meer evenwicht in je leven te creëren. Hoe pakken wij dit aan? En hoe incorporeer je dat in je leefstijl. Leer hier over de circle van IQ Balance.

Lees verder

Personal training

Hoe kan je iedere werknemer zo gezond mogelijk krijgen om iedere dag vrolijk op kantoor te verschijnen? Niet elk verzuim is te voorkomen, maar je werknemers helpen een gezonder leven te leiden kan verzuim minderen. Lees hier meer over personal training.

Lees verder

Stressmanagement

De balans terugvinden in je werk en leven door stressmanagement. Wat kan je doen om de balans te vinden? Lees hier hoe je met je stress kan omgaan.

Lees verder

Ayurvedische massage

Ayurvedische behandelingen zijn holistische behandelingen waarbij wij gebruik maken van medicinale oliën om je zo goed mogelijk in balans te brengen.

Lees verder

Osteopathie

De osteopaat inventariseert handmatig welke structuren of weefsels in je lichaam een verlies aan beweeglijkheid vertonen en welk verband er is met je klachten.

Lees verder

Reviews

Beste Rabea, we hebben genoten van onze midweek-detoxkuur. Heel professionele behandelingen door een zorgzaam team. Bedankt voor de mooie attentie bij vertrek ook (kookboek). Tot ziens 😊

- Isabel & Veronique

Vanavond heb ik van Helena een total feet/legs-massage mogen ontvangen. Het lichaam slaat ervaringen als herinneringen op. Om juist op deze wijze aandacht te krijgen, ontlast je de mind en ontstaat ontspanning voor de mind en body. Ik heb genoten, ook nog. En Helena is een fantastische masseuse die afstemt, doorpakt en gaat voor genezing. Dank je wel Helena, tot de volgende keer!

- J. Versleijen

‘Helena, hartelijk bedankt voor die heerlijke en fijne voetmassage, voetbehandeling en lichaamshealing!

Ik heb voor het eerst weer helemaal doorgeslapen!!! En voelde vanmorgen voor het eerst mijn voeten stromen!!! Ik voelde mijn voeten vroeger alleen als ze zeer deden! Deze fijne behandeling was voor mij het puntje op de i.

Het was een hele mooie en respectvolle kennismaking. Ik voelde mij dan ook erg op mijn gemak! Dus erg graag weer eens tot ziens!’

- een mevrouw uit Soest

Doelgericht, duidelijk
en persoonlijk
advies met de

IQ Analyzer©

Vul online de IQ Analyzer© in en ontvang
jouw resultaat in je mail