Wellness Circuit

Wellness Circuit

3 behandelingen in 1 arrangement

Prijs: € 90,00 per persoon
In het weekend berekenen we een weekendtoeslag van € 15,- per boeking.

Ons Wellness Circuit is een belevenis arrangement voor maximaal 4 personen. Elke beleving is uniek en duurt 30 minuten per persoon. In zijn geheel is het tijdbestek voor dit arrangement circa 2 uur en wordt het van top tot teen verzorgd.

Inhoud van het arrangement per persoon:

  • voetenbad met etherische oliën, kennismaking met je behandelaar en bespreken van de wensen voor de behandeling.
  • oliemassage, wellness- of beauty behandeling naar wens van 30 minuten.
  • edelstenen diepteontspanning van 30 minuten op onze edelstenen-mat met ver-infrarood warmte.
  • finse Sauna met douchegelegenheid en relaxstoelen incl. douchegel, shampoo, lichaam scrub, badjas en handdoeken gedurende 30 min.
  • onbeperkt thee, water en iets lekkers erbij.
  • mogelijkheden voor wandelingen van 5 tot 15 kilometer

Zelf mee nemen: slippers

Extra opties tegen meerprijs:

  • lunch of diner
  • overnachting in het Designhotel of IQBAL Hütte
  • fietsroutes met vertrek vanuit de praktijk (fietshuur is mogelijk)

(duur 125 minuten)


Ook interessant voor jou

Privé wellness arrangement

Ben je toe aan een middag relaxen? Bij Hotel De Roode Schuur bieden wij momenteel een privé wellness arrangement aan. Lees hier meer over ons arrangement.

Lees verder

Kuur vakantie – Midweek in een unieke locatie

Met onze kuur kan je jezelf echt prioriteit geven. Bij onze kuren maken we gebruik van de Ayurvedische filosofie, maar gewoon ontspannen is ook mogelijk.

Lees verder

Bedrijfsmassages

Waarom zou je wellness beperken tot je privéleven? De meeste tijd van ons leven brengen wij door op ons werk. Bekijk hier onze bedrijfsmassages.

Lees verder

Lifestyle advies

We zijn allemaal opzoek naar een manier om meer evenwicht in je leven te creëren. Hoe pakken wij dit aan? En hoe incorporeer je dat in je leefstijl. Leer hier over de circle van IQ Balance.

Lees verder

Personal training

Hoe kan je iedere werknemer zo gezond mogelijk krijgen om iedere dag vrolijk op kantoor te verschijnen? Niet elk verzuim is te voorkomen, maar je werknemers helpen een gezonder leven te leiden kan verzuim minderen. Lees hier meer over personal training.

Lees verder

Stressmanagement

De balans terugvinden in je werk en leven door stressmanagement. Wat kan je doen om de balans te vinden? Lees hier hoe je met je stress kan omgaan.

Lees verder

Ayurvedische massage

Ayurvedische behandelingen zijn holistische behandelingen waarbij wij gebruik maken van medicinale oliën om je zo goed mogelijk in balans te brengen.

Lees verder

Osteopathie

De osteopaat inventariseert handmatig welke structuren of weefsels in je lichaam een verlies aan beweeglijkheid vertonen en welk verband er is met je klachten.

Lees verder

Reviews

‘Helena, hartelijk bedankt voor die heerlijke en fijne voetmassage, voetbehandeling en lichaamshealing!

Ik heb voor het eerst weer helemaal doorgeslapen!!! En voelde vanmorgen voor het eerst mijn voeten stromen!!! Ik voelde mijn voeten vroeger alleen als ze zeer deden! Deze fijne behandeling was voor mij het puntje op de i.

Het was een hele mooie en respectvolle kennismaking. Ik voelde mij dan ook erg op mijn gemak! Dus erg graag weer eens tot ziens!’

- een mevrouw uit Soest

‘Door jouw woorden en de manier waarop je ons op ons gemak had gesteld, konden wij heel ontspannen deze middag meemaken. Ik vond het een bijzondere ervaring en het triggert mij om mij hier meer in te verdiepen. Ik zie ons in de toekomst bij je terugkomen!’

- John

‘Wat een professionele maar zeer warme duo behandeling. Heel veel nuttige tips als extra gekregen. Wij hebben genoten voor de tweede keer hier in de Roode Schuur. IQ balance is een oprechte aanrader!’

- Erwin & Wendy

Doelgericht, duidelijk
en persoonlijk
advies met de

IQ Analyzer©

Vul online de IQ Analyzer in en ontvang
jouw resultaat in je mail