Wellness Circuit

Wellness Circuit

3 behandelingen in 1 arrangement

Prijs: € 90,00 per persoon
In het weekend wordt een weekendtoeslag berekend van € 15,00.

Ons Wellness Circuit is een belevenisarrangement voor maximaal 4* personen (in Duitsland max. 6 personen). Elke beleving is uniek en duurt 30 minuten per persoon. In zijn geheel is het tijdbestek voor dit arrangement circa 2 uur. Daarin word je van top tot teen verzorgd.

Inhoud van het arrangement per persoon:

  • voetenbad met etherische oliën, kennismaking met je behandelaar en bespreken van de wensen voor de behandeling
  • oliemassage, wellness- of beauty behandeling naar wens van 30 minuten
  • diepteontspanning van 30 minuten op onze edelstenen-mat met ver-infrarood warmte of de HHP.
  • Finse Sauna met douchegelegenheid en relaxstoelen inclusief douchegel, shampoo, badjas en handdoeken gedurende 30 minuten
  • onbeperkt thee, water
  • iets lekkers om te snaaien
  • mogelijkheden voor wandelingen van 5 tot 15 kilometer

Zelf mee nemen: slippers

Extra opties tegen meerprijs:

  • ontbijt, lunch of diner
  • overnachting mogelijk op de locatie
  • fietsroutes met vertrek vanuit de praktijk

Duur: 125 minuten


Ook interessant voor jou

Vragenlijst chronische klachten

Heb je last van klachten die al langer aanhouden? Vul dan de ‘vragenlijst chronische klachten’ in. Lees er hier meer over!

Lees verder

Privé wellness arrangement

Ben je toe aan een middag relaxen? Bij Hotel De Roode Schuur bieden wij momenteel een privé wellness arrangement aan. Lees hier meer over ons arrangement.

Lees verder

Kuur vakantie – midweek in een unieke locatie

Met onze kuur kun je jezelf echt prioriteit geven. Bij onze kuren maken we gebruik van de Ayurvedische filosofie, maar gewoon ontspannen is ook mogelijk.

Lees verder

Bedrijfsmassages

Waarom zou je wellness beperken tot je privéleven? De meeste tijd van ons leven brengen wij door op ons werk. Bekijk hier onze bedrijfsmassages.

Lees verder

Lifestyle advies

We zijn allemaal opzoek naar een manier om meer evenwicht in je leven te creëren. Hoe pakken wij dit aan? En hoe incorporeer je dat in je leefstijl. Leer hier over de circle van IQ Balance.

Lees verder

Stressmanagement

De balans terugvinden in je werk en leven door stressmanagement. Wat kan je doen om de balans te vinden? Lees hier hoe je met je stress kan omgaan.

Lees verder

Ayurvedische massage

Ayurvedische behandelingen zijn holistische behandelingen waarbij wij gebruik maken van medicinale oliën om je zo goed mogelijk in balans te brengen.

Lees verder

Voedingsadvies

Goede voeding bevordert de gezondheid en je prestaties. Jouw vitaliteit en weerstand worden beïnvloed door wat je eet. Lees hier over ons voedingsadvies.

Lees verder

Reviews

Ik ben erg enthousiast over Helena. Ze is uitzonderlijk goed in het behandelen van energiepatronen die in je lichaam verborgen zijn. Helena is professioneel en vriendelijk. Ze stelt je razendsnel op je gemak en slaagt erin om haar behandeling af te stemmen op je behoeften. Ik blijf steeds weer terugkomen!

- Tiemen Amsterdam

Afgelopen woensdag heb ik van Helena een ruim twee uur durende behandeling van lichaam, geest en ziel gekregen. Mijn verwachtingen waren hooggespannen, maar die zijn nog verre overtroffen. Het was echt fantastisch goed, op alle vlakken. Haar massage is geweldig. Ze voelt heel goed aan waar, en hoe intens ze moet masseren. Niet te hard en niet te zacht, precies goed. Tijdens de massage was ze met me in gesprek, om meer inzicht in mijn mentale conditie te krijgen, en daarmee indirect ook in eventuele lichamelijke problemen. Met haar respons en adviezen gaf ze me heel originele inzichten in mijn functioneren. Al met al heeft ze met deze behandeling op heel bijzondere wijze mijn lichaam, geest en ziel verkwikt, en ik voel me na 4 dagen nog steeds enorm goed daardoor. Zeker voor herhaling vatbaar!

- Jurjen Amsterdam

Beste Rabea, we hebben genoten van onze midweek-detoxkuur. Heel professionele behandelingen door een zorgzaam team. Bedankt voor de mooie attentie bij vertrek ook (kookboek). Tot ziens 😊

- Isabel & Veronique

Doelgericht, duidelijk
en persoonlijk
advies met de

IQ Analyzer©

Vul online de IQ Analyzer© in en ontvang
jouw resultaat in je mail