Bedrijfsmassages: werken én ontspannen?

Bedrijfsmassages: werken én ontspannen?

Het grootste gedeelte van onze dagen zijn we op het werk, waarbij velen van ons dag in dag uit ook nog eens op kantoor zitten. We zitten in de auto, dan zitten we op kantoor, dan zitten we thuis op de bank. Nederlanders zijn Europees kampioen zitten.

Onderzoek

De afgelopen jaren is duidelijker gebleken dan ooit dat zoveel zitten slecht voor ons is. De productiviteit neemt hierdoor vaak af en de kans op ziek worden neemt juist toe. We krijgen last van fysieke klachten en kwaaltjes. Zeker omdat velen óók nog eens verkeerd in hun stoel zitten. Terwijl je langdurig zit, gebruik je je spieren nauwelijks, waardoor de kans op ziekte toeneemt. De meeste mensen klagen dan over een pijnlijke rug, stijve nek, hoofdpijn en pijn in de schouders. Gaat dit verder, bijvoorbeeld door herhaaldelijke bewegingen, dan kan het lijden tot RSI-klachten. Veel mensen ontwikkelen bij langdurig zitten problemen met hun hart- en bloedvaten waardoor het risico op vroegtijdig overlijden aanzienlijk toe neemt. Hoe voorkom je dit?

De oplossing

Bij IQ Balance hebben we veel ervaring met klachten door langdurig zitten. We helpen je hier graag bij. Daarvoor hoef je niet bij ons langs te komen, welnee! Juist op je werk vinden wij het zo belangrijk om met je welzijn bezig te zijn. Als je lekker in je vel zit, zul je merken dat je productiviteit ook toeneemt. Je komt weer terug in je flow en voelt je comfortabeler. Wij bieden daarom bedrijfsmassages.

Waarom een massage?

Wat maakt een massage dan zo effectief, vraag je je misschien af? Ten eerste bevordert het de bloedcirculatie. Óók naar de spieren die je dus te weinig gebruikt. Knopen worden uit de spieren gehaald, waardoor je je mogelijk weer vrijer en “losser” voelt. Ook doet het de weerstand ten goede. Zo zou het aantal witte bloedcellen na een massage toenemen. Deze bloedcellen helpen tegen infecties of virussen. Tenslotte is het ook niet mis voor je hoofd. Dan bedoelen we niet alleen qua spierpijn, maar ook mentaal! Je kunt even helemaal tot rust komen en al je problemen loslaten. Neem hier contact op!

Deel dit bericht op:

Lees ook

Rabea’s afscheid uit Nederland

Op een fijne manier jezelf als prioriteit zetten en genieten van selfcare, dat kan met de midweekse kuur!

Lees verder

Tijd voor selfcare? Ga voor de midweekse kuur!

Op een fijne manier jezelf als prioriteit zetten en genieten van selfcare, dat kan met de midweekse kuur!

Lees verder

Ontdek het Ayurvedisch Natuurgeneeskundig Pakket

Niet lekker in je vel? Je zelfkennis ontwikkelen kan helpen!

Lees verder

Omgaan met werkstress: hoe doe je dat?

Werkstress de baas zijn: zó doe je dat!

Lees verder

De effecten van geur

Geur is een belangrijk zintuig dat nauw verbonden is met onze waarneming. In deze blog leggen we het belang van geur uit!

Lees verder

Voorbereid de winter in!

Tijdens de wintermaanden krijgt je lichaam een hoop te verduren. Lees hier wat je kunt doen om jezelf te verwennen tijdens deze periode.

Lees verder

Zo verwen je jezelf tijdens je zwangerschap

Een zwangerschap is een hectische periode waar je soms wel even aan zou kunnen ontsnappen. Bij IQ Balance zorgen we graag voor jou en je lichaam.

Lees verder

Rust en balans met behulp van wellness

Door zo nu en dan uit je routine te stappen, doe je je gezondheid goed. Wanneer kom jij langs voor een wellness-routine.

Lees verder

De ideale werkplek: meer gezondheid op de werkvloer

Een goede werkplek is essentieel. Een verkeerde houding kan snel tot klachten zorgen. Laatje werkplek daarom controleren. Lees hier advies!

Lees verder

Reviews

Ik ben erg enthousiast over Helena. Ze is uitzonderlijk goed in het behandelen van energiepatronen die in je lichaam verborgen zijn. Helena is professioneel en vriendelijk. Ze stelt je razendsnel op je gemak en slaagt erin om haar behandeling af te stemmen op je behoeften. Ik blijf steeds weer terugkomen!

- Tiemen Amsterdam

Afgelopen woensdag heb ik van Helena een ruim twee uur durende behandeling van lichaam, geest en ziel gekregen. Mijn verwachtingen waren hooggespannen, maar die zijn nog verre overtroffen. Het was echt fantastisch goed, op alle vlakken. Haar massage is geweldig. Ze voelt heel goed aan waar, en hoe intens ze moet masseren. Niet te hard en niet te zacht, precies goed. Tijdens de massage was ze met me in gesprek, om meer inzicht in mijn mentale conditie te krijgen, en daarmee indirect ook in eventuele lichamelijke problemen. Met haar respons en adviezen gaf ze me heel originele inzichten in mijn functioneren. Al met al heeft ze met deze behandeling op heel bijzondere wijze mijn lichaam, geest en ziel verkwikt, en ik voel me na 4 dagen nog steeds enorm goed daardoor. Zeker voor herhaling vatbaar!

- Jurjen Amsterdam

Beste Rabea, we hebben genoten van onze midweek-detoxkuur. Heel professionele behandelingen door een zorgzaam team. Bedankt voor de mooie attentie bij vertrek ook (kookboek). Tot ziens 😊

- Isabel & Veronique

Doelgericht, duidelijk
en persoonlijk
advies met de

IQ Analyzer©

Vul online de IQ Analyzer© in en ontvang
jouw resultaat in je mail