Bedrijfsmassages: werken én ontspannen?

Bedrijfsmassages: werken én ontspannen?

Het grootste gedeelte van onze dagen zijn we op het werk, waarbij velen van ons dag in dag uit ook nog eens op kantoor zitten. We zitten in de auto, dan zitten we op kantoor, dan zitten we thuis op de bank. Nederlanders zijn Europees kampioen zitten.

Onderzoek

De afgelopen jaren is duidelijker gebleken dan ooit dat zoveel zitten slecht voor ons is. De productiviteit neemt hierdoor vaak af en de kans op ziek worden neemt juist toe. We krijgen last van fysieke klachten en kwaaltjes. Zeker omdat velen óók nog eens verkeerd in hun stoel zitten. Terwijl je langdurig zit, gebruik je je spieren nauwelijks, waardoor de kans op ziekte toeneemt. De meeste mensen klagen dan over een pijnlijke rug, stijve nek, hoofdpijn en pijn in de schouders. Gaat dit verder, bijvoorbeeld door herhaaldelijke bewegingen, dan kan het lijden tot RSI-klachten. Veel mensen ontwikkelen bij langdurig zitten problemen met hun hart- en bloedvaten waardoor het risico op vroegtijdig overlijden aanzienlijk toe neemt. Hoe voorkom je dit?

De oplossing

Bij IQ Balance hebben we veel ervaring met klachten door langdurig zitten. We helpen je hier graag bij. Daarvoor hoef je niet bij ons langs te komen, welnee! Juist op je werk vinden wij het zo belangrijk om met je welzijn bezig te zijn. Als je lekker in je vel zit, zul je merken dat je productiviteit ook toeneemt. Je komt weer terug in je flow en voelt je comfortabeler. Wij bieden daarom bedrijfsmassages.

Waarom een massage?

Wat maakt een massage dan zo effectief, vraag je je misschien af? Ten eerste bevordert het de bloedcirculatie. Óók naar de spieren die je dus te weinig gebruikt. Knopen worden uit de spieren gehaald, waardoor je je mogelijk weer vrijer en “losser” voelt. Ook doet het de weerstand ten goede. Zo zou het aantal witte bloedcellen na een massage toenemen. Deze bloedcellen helpen tegen infecties of virussen. Tenslotte is het ook niet mis voor je hoofd. Dan bedoelen we niet alleen qua spierpijn, maar ook mentaal! Je kunt even helemaal tot rust komen en al je problemen loslaten. Neem hier contact op!

Deel dit bericht op:

Lees ook

Rust en balans met behulp van wellness

Door zo nu en dan uit je routine te stappen, doe je je gezondheid goed. Wanneer kom jij langs voor een wellness-routine.

Lees verder

De ideale werkplek: meer gezondheid op de werkvloer

Een goede werkplek is essentieel. Een verkeerde houding kan snel tot klachten zorgen. Laatje werkplek daarom controleren. Lees hier advies!

Lees verder

Personal training in de natuur

Fit en gezond zijn, goed voor jezelf zorgen, dingen doen die je leuk vindt en je zowel fysiek als mentaal sterk voelen vinden wij bij IQ Balance-HealthZone belangrijk.

Lees verder

Werken aan persoonlijke ontwikkeling? Hier begin je

Wil jij werken aan je persoonlijke ontwikkeling? Maar waar moet je beginnen? IQ Balance geeft advies, lees het hier.

Lees verder

Personal training voor medewerkers: een productiviteitsboost!

Hoe helpt sporten bij productiviteit? En hoe kan personal training hierbij helpen? Lees het in het artikel van IQ Balance

Lees verder

Ontdek de voordelen van magneetresonantietherapie

Wist jij dat magneetresonantietherapie uiteenlopende klachten kan behandelen, van een hernia tot incontinentie? Ontdek de voordelen!

Lees verder

Bedrijfsmassage – waarom is het zinvol en wat lost het op?

Bied jouw werknemers bedrijfsmassage aan en geef ontspannen leiding aan een bedrijf. Lees hier meer of neem contact op.

Lees verder

Gezondheid en vakantie in één: kom naar ons kuurcentrum!

Wil je er even tussenuit om te ontspannen en tegelijkertijd aan je gezondheid werken? Het kan bij dit nieuwe kuurcentrum!

Lees verder

Balans terugvinden in je werk en je leven

Thuis de balans terugvinden doe je door je tijd efficiënt te gebruiken. Breng daarom een duidelijke scheiding aan tussen je werktijd en privétijd en ga op zoek naar je bioritme.

Lees verder

Reviews

‘Wat een professionele maar zeer warme duo behandeling. Heel veel nuttige tips als extra gekregen. Wij hebben genoten voor de tweede keer hier in de Roode Schuur. IQ balance is een oprechte aanrader!’

- Erwin & Wendy

‘Op 27 juli heb ik een heerlijke behandeling massage gehad het was werkelijk heerlijk ik was helemaal weg van de wereld zo goed is dat gedaan dank u wel. Op 26 juli was ik jarig een heel mooi verjaardagscadeau.’

- Ytsje Wilstra Scherjon

‘Liefde hebben voor jezelf is je behandelingen gunnen bij IQ Balance.’

- Z.H. Nijkerk

Doelgericht, duidelijk
en persoonlijk
advies met de

IQ Analyzer©

Vul online de IQ Analyzer in en ontvang
jouw resultaat in je mail