Rust en balans met behulp van wellness

Rust en balans met behulp van wellness

Toe aan rust en balans? Op zijn tijd kan iedereen wel hun ontspanning gebruiken. Even resetten en weer fris en fruitig voor de dag komen. Wellness is nu juist belangrijker dan ooit. Bij IQ Balance maken we het mogelijk.

Waarom wellness?

Een gezonde lifestyle stimuleren door middel van zelfverzorging en ontspanning. Dát is wellness. Tegenwoordig gaan we regelmatig naar hotels of centra om te ontsnappen aan het dagelijkse leven en tot rust te komen. Lekker naar de spa, een ontspannende massage… Heerlijk! Het is gebleken dat mensen die er regelmatig even tussenuit gaan, beter om kunnen gaan met uitdagingen en stress van het dagelijkse leven. Ook is hun weerstand gemiddeld beter en worden ze minder vaak ziek. Win-win!

Wat doen we?

We bieden een set aan opeenvolgende behandelingen, ook wel het wellnesscircuit genoemd. We beginnen met een voetenbad met etherische oliën. Er zal een kennismaking met je behandelaar zijn en we bespreken je wensen of vragen vóór de behandeling. Vervolgens volgt een oliemassage óf een wellness- of beautybehandeling. Hierna volgt een edelstenendiepteontspanning van 30 minuten met ver-infrarood warmte. Deze stralen zijn voor ons onzichtbaar, maar hebben een grote impact op onze gezondheid. Hierna kun je heerlijk ontspannen in onze Finse sauna. Aan het einde is er de mogelijkheid tot douchen en relaxen. Tegen een meerprijs voorzien we je van lunch of diner, overnachting in een Design hotel of fietsen om heerlijk in de natuur op pad te gaan. Zo kom jij tot volledige ontspanning en kun je alles weer aan. Wanneer mogen we jou verwelkomen?

Deel dit bericht op:

Lees ook

Bedrijfsmassages: werken én ontspannen?

We zitten te lang op het werk, wat tot veel klachten kan leiden. Lees er hier meer over.

Lees verder

De ideale werkplek: meer gezondheid op de werkvloer

Een goede werkplek is essentieel. Een verkeerde houding kan snel tot klachten zorgen. Laatje werkplek daarom controleren. Lees hier advies!

Lees verder

Personal training in de natuur

Fit en gezond zijn, goed voor jezelf zorgen, dingen doen die je leuk vindt en je zowel fysiek als mentaal sterk voelen vinden wij bij IQ Balance-HealthZone belangrijk.

Lees verder

Werken aan persoonlijke ontwikkeling? Hier begin je

Wil jij werken aan je persoonlijke ontwikkeling? Maar waar moet je beginnen? IQ Balance geeft advies, lees het hier.

Lees verder

Personal training voor medewerkers: een productiviteitsboost!

Hoe helpt sporten bij productiviteit? En hoe kan personal training hierbij helpen? Lees het in het artikel van IQ Balance

Lees verder

Ontdek de voordelen van magneetresonantietherapie

Wist jij dat magneetresonantietherapie uiteenlopende klachten kan behandelen, van een hernia tot incontinentie? Ontdek de voordelen!

Lees verder

Bedrijfsmassage – waarom is het zinvol en wat lost het op?

Bied jouw werknemers bedrijfsmassage aan en geef ontspannen leiding aan een bedrijf. Lees hier meer of neem contact op.

Lees verder

Gezondheid en vakantie in één: kom naar ons kuurcentrum!

Wil je er even tussenuit om te ontspannen en tegelijkertijd aan je gezondheid werken? Het kan bij dit nieuwe kuurcentrum!

Lees verder

Balans terugvinden in je werk en je leven

Thuis de balans terugvinden doe je door je tijd efficiënt te gebruiken. Breng daarom een duidelijke scheiding aan tussen je werktijd en privétijd en ga op zoek naar je bioritme.

Lees verder

Reviews

‘Wat een professionele maar zeer warme duo behandeling. Heel veel nuttige tips als extra gekregen. Wij hebben genoten voor de tweede keer hier in de Roode Schuur. IQ balance is een oprechte aanrader!’

- Erwin & Wendy

‘Op 27 juli heb ik een heerlijke behandeling massage gehad het was werkelijk heerlijk ik was helemaal weg van de wereld zo goed is dat gedaan dank u wel. Op 26 juli was ik jarig een heel mooi verjaardagscadeau.’

- Ytsje Wilstra Scherjon

‘Liefde hebben voor jezelf is je behandelingen gunnen bij IQ Balance.’

- Z.H. Nijkerk

Doelgericht, duidelijk
en persoonlijk
advies met de

IQ Analyzer©

Vul online de IQ Analyzer in en ontvang
jouw resultaat in je mail