Rust en balans met behulp van wellness

Rust en balans met behulp van wellness

Toe aan rust en balans? Op zijn tijd kan iedereen wel hun ontspanning gebruiken. Even resetten en weer fris en fruitig voor de dag komen. Wellness is nu juist belangrijker dan ooit. Bij IQ Balance maken we het mogelijk.

Waarom wellness?

Een gezonde lifestyle stimuleren door middel van zelfverzorging en ontspanning. Dát is wellness. Tegenwoordig gaan we regelmatig naar hotels of centra om te ontsnappen aan het dagelijkse leven en tot rust te komen. Lekker naar de spa, een ontspannende massage… Heerlijk! Het is gebleken dat mensen die er regelmatig even tussenuit gaan, beter om kunnen gaan met uitdagingen en stress van het dagelijkse leven. Ook is hun weerstand gemiddeld beter en worden ze minder vaak ziek. Win-win!

Wat doen we?

We bieden een set aan opeenvolgende behandelingen, ook wel het wellnesscircuit genoemd. We beginnen met een voetenbad met etherische oliën. Er zal een kennismaking met je behandelaar zijn en we bespreken je wensen of vragen vóór de behandeling. Vervolgens volgt een oliemassage óf een wellness- of beautybehandeling. Hierna volgt een edelstenendiepteontspanning van 30 minuten met ver-infrarood warmte. Deze stralen zijn voor ons onzichtbaar, maar hebben een grote impact op onze gezondheid. Hierna kun je heerlijk ontspannen in onze Finse sauna. Aan het einde is er de mogelijkheid tot douchen en relaxen. Tegen een meerprijs voorzien we je van lunch of diner, overnachting in een Design hotel of fietsen om heerlijk in de natuur op pad te gaan. Zo kom jij tot volledige ontspanning en kun je alles weer aan. Wanneer mogen we jou verwelkomen?

Deel dit bericht op:

Lees ook

Rabea’s afscheid uit Nederland

Op een fijne manier jezelf als prioriteit zetten en genieten van selfcare, dat kan met de midweekse kuur!

Lees verder

Tijd voor selfcare? Ga voor de midweekse kuur!

Op een fijne manier jezelf als prioriteit zetten en genieten van selfcare, dat kan met de midweekse kuur!

Lees verder

Ontdek het Ayurvedisch Natuurgeneeskundig Pakket

Niet lekker in je vel? Je zelfkennis ontwikkelen kan helpen!

Lees verder

Omgaan met werkstress: hoe doe je dat?

Werkstress de baas zijn: zó doe je dat!

Lees verder

De effecten van geur

Geur is een belangrijk zintuig dat nauw verbonden is met onze waarneming. In deze blog leggen we het belang van geur uit!

Lees verder

Voorbereid de winter in!

Tijdens de wintermaanden krijgt je lichaam een hoop te verduren. Lees hier wat je kunt doen om jezelf te verwennen tijdens deze periode.

Lees verder

Zo verwen je jezelf tijdens je zwangerschap

Een zwangerschap is een hectische periode waar je soms wel even aan zou kunnen ontsnappen. Bij IQ Balance zorgen we graag voor jou en je lichaam.

Lees verder

Bedrijfsmassages: werken én ontspannen?

We zitten te lang op het werk, wat tot veel klachten kan leiden. Lees er hier meer over.

Lees verder

De ideale werkplek: meer gezondheid op de werkvloer

Een goede werkplek is essentieel. Een verkeerde houding kan snel tot klachten zorgen. Laatje werkplek daarom controleren. Lees hier advies!

Lees verder

Reviews

Ik ben erg enthousiast over Helena. Ze is uitzonderlijk goed in het behandelen van energiepatronen die in je lichaam verborgen zijn. Helena is professioneel en vriendelijk. Ze stelt je razendsnel op je gemak en slaagt erin om haar behandeling af te stemmen op je behoeften. Ik blijf steeds weer terugkomen!

- Tiemen Amsterdam

Afgelopen woensdag heb ik van Helena een ruim twee uur durende behandeling van lichaam, geest en ziel gekregen. Mijn verwachtingen waren hooggespannen, maar die zijn nog verre overtroffen. Het was echt fantastisch goed, op alle vlakken. Haar massage is geweldig. Ze voelt heel goed aan waar, en hoe intens ze moet masseren. Niet te hard en niet te zacht, precies goed. Tijdens de massage was ze met me in gesprek, om meer inzicht in mijn mentale conditie te krijgen, en daarmee indirect ook in eventuele lichamelijke problemen. Met haar respons en adviezen gaf ze me heel originele inzichten in mijn functioneren. Al met al heeft ze met deze behandeling op heel bijzondere wijze mijn lichaam, geest en ziel verkwikt, en ik voel me na 4 dagen nog steeds enorm goed daardoor. Zeker voor herhaling vatbaar!

- Jurjen Amsterdam

Beste Rabea, we hebben genoten van onze midweek-detoxkuur. Heel professionele behandelingen door een zorgzaam team. Bedankt voor de mooie attentie bij vertrek ook (kookboek). Tot ziens 😊

- Isabel & Veronique

Doelgericht, duidelijk
en persoonlijk
advies met de

IQ Analyzer©

Vul online de IQ Analyzer© in en ontvang
jouw resultaat in je mail