Rust en balans met behulp van wellness

Rust en balans met behulp van wellness

Toe aan rust en balans? Op zijn tijd kan iedereen wel hun ontspanning gebruiken. Even resetten en weer fris en fruitig voor de dag komen. Wellness is nu juist belangrijker dan ooit. Bij IQ Balance maken we het mogelijk.

Waarom wellness?

Een gezonde lifestyle stimuleren door middel van zelfverzorging en ontspanning. Dát is wellness. Tegenwoordig gaan we regelmatig naar hotels of centra om te ontsnappen aan het dagelijkse leven en tot rust te komen. Lekker naar de spa, een ontspannende massage… Heerlijk! Het is gebleken dat mensen die er regelmatig even tussenuit gaan, beter om kunnen gaan met uitdagingen en stress van het dagelijkse leven. Ook is hun weerstand gemiddeld beter en worden ze minder vaak ziek. Win-win!

Wat doen we?

We bieden een set aan opeenvolgende behandelingen, ook wel het wellnesscircuit genoemd. We beginnen met een voetenbad met etherische oliën. Er zal een kennismaking met je behandelaar zijn en we bespreken je wensen of vragen vóór de behandeling. Vervolgens volgt een oliemassage óf een wellness- of beautybehandeling. Hierna volgt een edelstenendiepteontspanning van 30 minuten met ver-infrarood warmte. Deze stralen zijn voor ons onzichtbaar, maar hebben een grote impact op onze gezondheid. Hierna kun je heerlijk ontspannen in onze Finse sauna. Aan het einde is er de mogelijkheid tot douchen en relaxen. Tegen een meerprijs voorzien we je van lunch of diner, overnachting in een Design hotel of fietsen om heerlijk in de natuur op pad te gaan. Zo kom jij tot volledige ontspanning en kun je alles weer aan. Wanneer mogen we jou verwelkomen?

Deel dit bericht op:

Lees ook

Tijd voor selfcare? Ga voor de midweekse kuur!

Op een fijne manier jezelf als prioriteit zetten en genieten van selfcare, dat kan met de midweekse kuur!

Lees verder

Ontdek het Ayurvedisch Natuurgeneeskundig Pakket

Niet lekker in je vel? Je zelfkennis ontwikkelen kan helpen!

Lees verder

Omgaan met werkstress: hoe doe je dat?

Werkstress de baas zijn: zó doe je dat!

Lees verder

De effecten van geur

Geur is een belangrijk zintuig dat nauw verbonden is met onze waarneming. In deze blog leggen we het belang van geur uit!

Lees verder

Voorbereid de winter in!

Tijdens de wintermaanden krijgt je lichaam een hoop te verduren. Lees hier wat je kunt doen om jezelf te verwennen tijdens deze periode.

Lees verder

Zo verwen je jezelf tijdens je zwangerschap

Een zwangerschap is een hectische periode waar je soms wel even aan zou kunnen ontsnappen. Bij IQ Balance zorgen we graag voor jou en je lichaam.

Lees verder

Bedrijfsmassages: werken én ontspannen?

We zitten te lang op het werk, wat tot veel klachten kan leiden. Lees er hier meer over.

Lees verder

De ideale werkplek: meer gezondheid op de werkvloer

Een goede werkplek is essentieel. Een verkeerde houding kan snel tot klachten zorgen. Laatje werkplek daarom controleren. Lees hier advies!

Lees verder

Stress managen? Zo doe je dat

Hoe kun je stress leren managen? IQ Balance geeft advies om grip te krijgen op de spanning. Lees ze in het nieuwe blogartikel!

Lees verder

Reviews

Beste Rabea, we hebben genoten van onze midweek-detoxkuur. Heel professionele behandelingen door een zorgzaam team. Bedankt voor de mooie attentie bij vertrek ook (kookboek). Tot ziens 😊

- Isabel & Veronique

Vanavond heb ik van Helena een total feet/legs-massage mogen ontvangen. Het lichaam slaat ervaringen als herinneringen op. Om juist op deze wijze aandacht te krijgen, ontlast je de mind en ontstaat ontspanning voor de mind en body. Ik heb genoten, ook nog. En Helena is een fantastische masseuse die afstemt, doorpakt en gaat voor genezing. Dank je wel Helena, tot de volgende keer!

- J. Versleijen

‘Helena, hartelijk bedankt voor die heerlijke en fijne voetmassage, voetbehandeling en lichaamshealing!

Ik heb voor het eerst weer helemaal doorgeslapen!!! En voelde vanmorgen voor het eerst mijn voeten stromen!!! Ik voelde mijn voeten vroeger alleen als ze zeer deden! Deze fijne behandeling was voor mij het puntje op de i.

Het was een hele mooie en respectvolle kennismaking. Ik voelde mij dan ook erg op mijn gemak! Dus erg graag weer eens tot ziens!’

- een mevrouw uit Soest

Doelgericht, duidelijk
en persoonlijk
advies met de

IQ Analyzer©

Vul online de IQ Analyzer© in en ontvang
jouw resultaat in je mail