Rust en balans met behulp van wellness

Rust en balans met behulp van wellness

Toe aan rust en balans? Op zijn tijd kan iedereen wel hun ontspanning gebruiken. Even resetten en weer fris en fruitig voor de dag komen. Wellness is nu juist belangrijker dan ooit. Bij IQ Balance maken we het mogelijk.

Waarom wellness?

Een gezonde lifestyle stimuleren door middel van zelfverzorging en ontspanning. Dát is wellness. Tegenwoordig gaan we regelmatig naar hotels of centra om te ontsnappen aan het dagelijkse leven en tot rust te komen. Lekker naar de spa, een ontspannende massage… Heerlijk! Het is gebleken dat mensen die er regelmatig even tussenuit gaan, beter om kunnen gaan met uitdagingen en stress van het dagelijkse leven. Ook is hun weerstand gemiddeld beter en worden ze minder vaak ziek. Win-win!

Wat doen we?

We bieden een set aan opeenvolgende behandelingen, ook wel het wellnesscircuit genoemd. We beginnen met een voetenbad met etherische oliën. Er zal een kennismaking met je behandelaar zijn en we bespreken je wensen of vragen vóór de behandeling. Vervolgens volgt een oliemassage óf een wellness- of beautybehandeling. Hierna volgt een edelstenendiepteontspanning van 30 minuten met ver-infrarood warmte. Deze stralen zijn voor ons onzichtbaar, maar hebben een grote impact op onze gezondheid. Hierna kun je heerlijk ontspannen in onze Finse sauna. Aan het einde is er de mogelijkheid tot douchen en relaxen. Tegen een meerprijs voorzien we je van lunch of diner, overnachting in een Design hotel of fietsen om heerlijk in de natuur op pad te gaan. Zo kom jij tot volledige ontspanning en kun je alles weer aan. Wanneer mogen we jou verwelkomen?

Deel dit bericht op:

Lees ook

Tijd voor selfcare? Ga voor de midweekse kuur!

Op een fijne manier jezelf als prioriteit zetten en genieten van selfcare, dat kan met de midweekse kuur!

Lees verder

Ontdek het Ayurvedisch Natuurgeneeskundig Pakket

Niet lekker in je vel? Je zelfkennis ontwikkelen kan helpen!

Lees verder

Omgaan met werkstress; hoe doe je dat?

Werkstress de baas zijn, zo doe je dat!

Lees verder

De effecten van geur

Geur is een belangrijk zintuig dat nauw verbonden is met onze waarneming. In deze blog leggen we het belang van geur uit!

Lees verder

Voorbereid de winter in!

Tijdens de wintermaanden krijgt je lichaam een hoop te verduren. Lees hier wat je kunt doen om jezelf te verwennen tijdens deze periode.

Lees verder

Zo verwen je jezelf tijdens je zwangerschap

Een zwangerschap is een hectische periode waar je soms wel even aan zou kunnen ontsnappen. Bij IQ Balance zorgen we graag voor jou en je lichaam.

Lees verder

Bedrijfsmassages: werken én ontspannen?

We zitten te lang op het werk, wat tot veel klachten kan leiden. Lees er hier meer over.

Lees verder

De ideale werkplek: meer gezondheid op de werkvloer

Een goede werkplek is essentieel. Een verkeerde houding kan snel tot klachten zorgen. Laatje werkplek daarom controleren. Lees hier advies!

Lees verder

Stress managen? Zo doe je dat

Hoe kun je stress leren managen? IQ Balance geeft advies om grip te krijgen op de spanning. Lees ze in het nieuwe blogartikel!

Lees verder

Reviews

‘Door jouw woorden en de manier waarop je ons op ons gemak had gesteld, konden wij heel ontspannen deze middag meemaken. Ik vond het een bijzondere ervaring en het triggert mij om mij hier meer in te verdiepen. Ik zie ons in de toekomst bij je terugkomen!’

- John

‘Wat een professionele maar zeer warme duo behandeling. Heel veel nuttige tips als extra gekregen. Wij hebben genoten voor de tweede keer hier in de Roode Schuur. IQ balance is een oprechte aanrader!’

- Erwin & Wendy

‘Op 27 juli heb ik een heerlijke behandeling massage gehad het was werkelijk heerlijk ik was helemaal weg van de wereld zo goed is dat gedaan dank u wel. Op 26 juli was ik jarig een heel mooi verjaardagscadeau.’

- Ytsje Wilstra Scherjon

Doelgericht, duidelijk
en persoonlijk
advies met de

IQ Analyzer©

Vul online de IQ Analyzer in en ontvang
jouw resultaat in je mail