Ontdek het Ayurvedisch Natuurgeneeskundig Pakket

Ontdek het Ayurvedisch Natuurgeneeskundig Pakket

Niet lekker in je vel zitten is een fenomeen waar we allemaal zo nu en dan last van hebben. Tijdens de donkere wintermaanden rol je jezelf het liefst op in je deken bijvoorbeeld. Of er is privé iets voorgevallen, waardoor je je somber voelt. Maar wat als je voor een té lange tijd niet lekker in je vel zit? Dan is het tijd om actie te ondernemen.

Ayurvedisch-Natuurgeneeskundig-Pakket

Signalen

Vaak voel je het direct aan wanneer je niet lekker in je vel zit. Er kunnen ook duidelijke signalen zijn. Net als bij overspannenheid of een burn-out kan het zich op verschillende manieren uiten. Grote kans dat je prikkelbaarder bent dan normaal en veel vermoeid. Je reageert hierdoor ook emotioneler op bepaalde situaties. Eigenlijk voel je je over allerlei zaken onzeker en voelt weinig plezier en blijdschap. Zelfs je dagelijkse bezigheden, zoals werk of een uitje met een vriend(in) zijn niet meer hetzelfde.

Zelfkennis

Het is ontzettend vervelend om niet lekker in je vel te zitten. Een belangrijke stap om je beter te (blijven) voelen, is het werken aan je zelfkennis. Zelfkennis is namelijk de basis voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Wanneer je dit ontwikkelt, weet je waar je staat en je krijgt een scherper beeld van wat je nodig hebt om de beste versie van jezelf te worden. Gelukkig is er genoeg te doen om hiervoor te zorgen, zoals het Ayurvedisch Natuurgeneeskundig pakket.

Ayuverda

Dit pakket is gebaseerd op de oudste geneeskunde ter wereld. Ayurverda wordt namelijk al meer dan 5000 jaar toegepast. Het biedt alle handvatten om jezelf tot in de kern te leren kennen. Bovendien zorgt het voor kennis om het leven te leiden waar je gelukkig van wordt. Ayurveda klinkt misschien een beetje ontastbaar, maar de methode biedt veel richting om gelukkig en gezond oud te worden.

Hoe werkt het?

Bij IQ Balance starten we altijd met een Ayurvedisch Geneeskundig Consult. We gaan samen in gesprek om te kijken waar jij behoefte aan hebt als het gaat om je mentale en fysieke gezondheid. Op basis daarvan bespreken we de doelstellingen van je behandelingen en eventuele klachten. Het is belangrijk dat het totaalplaatje duidelijk is, zodat we op een zo goed mogelijke manier jou weer gelukkig maken. Wanneer alles duidelijk is, wordt de rest van het pakket in werking gezet.

Meer weten?

Ben jij nieuwsgierig geworden en wil jij graag meer weten waar het pakket uit bestaat? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. We vertellen je wat de behandeling nog meer voor je gemoedstoestand en gezondheid kan betekenen.

Deel dit bericht op:

Lees ook

Rabea’s afscheid uit Nederland

Op een fijne manier jezelf als prioriteit zetten en genieten van selfcare, dat kan met de midweekse kuur!

Lees verder

Tijd voor selfcare? Ga voor de midweekse kuur!

Op een fijne manier jezelf als prioriteit zetten en genieten van selfcare, dat kan met de midweekse kuur!

Lees verder

Omgaan met werkstress: hoe doe je dat?

Werkstress de baas zijn: zó doe je dat!

Lees verder

De effecten van geur

Geur is een belangrijk zintuig dat nauw verbonden is met onze waarneming. In deze blog leggen we het belang van geur uit!

Lees verder

Voorbereid de winter in!

Tijdens de wintermaanden krijgt je lichaam een hoop te verduren. Lees hier wat je kunt doen om jezelf te verwennen tijdens deze periode.

Lees verder

Zo verwen je jezelf tijdens je zwangerschap

Een zwangerschap is een hectische periode waar je soms wel even aan zou kunnen ontsnappen. Bij IQ Balance zorgen we graag voor jou en je lichaam.

Lees verder

Bedrijfsmassages: werken én ontspannen?

We zitten te lang op het werk, wat tot veel klachten kan leiden. Lees er hier meer over.

Lees verder

Rust en balans met behulp van wellness

Door zo nu en dan uit je routine te stappen, doe je je gezondheid goed. Wanneer kom jij langs voor een wellness-routine.

Lees verder

De ideale werkplek: meer gezondheid op de werkvloer

Een goede werkplek is essentieel. Een verkeerde houding kan snel tot klachten zorgen. Laatje werkplek daarom controleren. Lees hier advies!

Lees verder

Reviews

Ik ben erg enthousiast over Helena. Ze is uitzonderlijk goed in het behandelen van energiepatronen die in je lichaam verborgen zijn. Helena is professioneel en vriendelijk. Ze stelt je razendsnel op je gemak en slaagt erin om haar behandeling af te stemmen op je behoeften. Ik blijf steeds weer terugkomen!

- Tiemen Amsterdam

Afgelopen woensdag heb ik van Helena een ruim twee uur durende behandeling van lichaam, geest en ziel gekregen. Mijn verwachtingen waren hooggespannen, maar die zijn nog verre overtroffen. Het was echt fantastisch goed, op alle vlakken. Haar massage is geweldig. Ze voelt heel goed aan waar, en hoe intens ze moet masseren. Niet te hard en niet te zacht, precies goed. Tijdens de massage was ze met me in gesprek, om meer inzicht in mijn mentale conditie te krijgen, en daarmee indirect ook in eventuele lichamelijke problemen. Met haar respons en adviezen gaf ze me heel originele inzichten in mijn functioneren. Al met al heeft ze met deze behandeling op heel bijzondere wijze mijn lichaam, geest en ziel verkwikt, en ik voel me na 4 dagen nog steeds enorm goed daardoor. Zeker voor herhaling vatbaar!

- Jurjen Amsterdam

Beste Rabea, we hebben genoten van onze midweek-detoxkuur. Heel professionele behandelingen door een zorgzaam team. Bedankt voor de mooie attentie bij vertrek ook (kookboek). Tot ziens 😊

- Isabel & Veronique

Doelgericht, duidelijk
en persoonlijk
advies met de

IQ Analyzer©

Vul online de IQ Analyzer© in en ontvang
jouw resultaat in je mail