Cosmetische acupunctuur

Cosmetische Acupunctuur is ontstaan in China. Eeuwen geleden waren ze op zoek naar een techniek om langer en gezonder te kunnen leven. Door bepaalde naald-combinaties te gebruiken kwam men erachter dat de algehele gezondheid van mensen verbeterde, de vitaliteit werd vergroot en het verouderingsproces afgeremd. Stramme, stijve gewrichten werden weer soepeler, waardoor men zich weer gemakkelijker kon bewegen. Het verouderingsproces, met al zijn vervelende kwalen, werd vertraagd.

De klok terug draaien

Als prettige bijkomstigheid van deze gezondheid bevorderende techniek zag men dat mensen er ook nog eens jonger uitgingen zien. Huidproblemen, zoals acné, hyperpigmentatie, rosacea, rood gezicht (te actieve doorbloeding) verbeterde zichtbaar.

Je draait als het ware de klok energetisch 10 tot 15 jaar terug, waardoor je gezondheid verbetert en je er vitaler en jonger uit ziet.

Chinese Geneeswijze

De Chinese geneeswijze is gebaseerd op de filosofie dat het fysieke lichaam een eindproduct is van de energie die er is. Volgens deze filosofie is alles energie en het fysieke lichaam de manifestatie van deze energie. Als je deze energiebanen en energievelden beïnvloedt heeft dat zijn uitwerking op het fysieke lichaam. Als je deze energiebanen kunt blijven laten stromen heeft dat positieve invloed op je gezondheid. Zodra er een blokkade zit in zo’n energiebaan stagneert de energie en wordt je uiteindelijk ziek en veroudert je lichaam. Je pakt dus als het ware de oorzaak van deze veroudering op energetisch vlak aan.

Voordelen van Cosmetische Acupunctuur

Cosmetische Acupunctuur heeft een gunstige werking op:

Contra-indicaties

In sommige gevallen is het niet verstandig en dus ook niet aan te raden om Cosmetische Acupunctuur toe te passen. Om teleurstelling te voorkomen is het raadzaam hiernaar te informeren, voordat je eraan begint. Bij de intake worden de contra-indicaties uitgebreid doorgenomen.

Werkwijze

Hoe gaat het in z’n werk?

Intake:

Bij de intake wordt een anamnese afgenomen. Je krijgt een uitgebreide vragenlijst die hiervoor ingevuld dient te worden met betrekking tot je medische geschiedenis, medicijngebruik en eventuele contra-indicaties. Je wordt energetisch doorgemeten om te kijken of er contra-indicaties zijn waar je wellicht geen weet van hebt en die de behandeling in de weg zouden kunnen zitten. Je bloeddruk wordt gemeten en de volledige gang van zaken doorgesproken. Je probleemzones in het gezicht en in de hals worden besproken. Daarna wordt geëvalueerd wat hieraan gedaan kan worden en wat het effect van de behandeling zal zijn.

Kosten en praktische zaken

Het resultaat zal daarna bij iedere behandeling nog verder verbeteren.

Daarom is het van groot belang dat je de kuur van 12 behandelingen geheel afmaakt voor een optimaal en blijvend resultaat. Als je eerder de serie behandelingen zou onderbreken zal het resultaat niet optimaal, maar vooral niet blijvend zijn.

Liesbeth van de Ham, onze expert die binnen IQ Balance de Cosmetische Acupunctuur behandelingen verzorgt, heeft haar opleiding ‘Facial Rejuvenation’ gevolgd bij Virginia Doran, een Amerikaanse topper op dit gebied.

Volledige traject Cosmetische Acupunctuur: De kosten van de Cosmetische Acupunctuur zijn € 95,= per behandeling. Je hebt 12 acupunctuur behandelingen nodig.

Deel dit bericht op:

Lees ook

Bedrijfsmassages: werken én ontspannen?

We zitten te lang op het werk, wat tot veel klachten kan leiden. Lees er hier meer over.

Lees verder

Rust en balans met behulp van wellness

Door zo nu en dan uit je routine te stappen, doe je je gezondheid goed. Wanneer kom jij langs voor een wellness-routine.

Lees verder

De ideale werkplek: meer gezondheid op de werkvloer

Een goede werkplek is essentieel. Een verkeerde houding kan snel tot klachten zorgen. Laatje werkplek daarom controleren. Lees hier advies!

Lees verder

Personal training in de natuur

Fit en gezond zijn, goed voor jezelf zorgen, dingen doen die je leuk vindt en je zowel fysiek als mentaal sterk voelen vinden wij bij IQ Balance-HealthZone belangrijk.

Lees verder

Werken aan persoonlijke ontwikkeling? Hier begin je

Wil jij werken aan je persoonlijke ontwikkeling? Maar waar moet je beginnen? IQ Balance geeft advies, lees het hier.

Lees verder

Personal training voor medewerkers: een productiviteitsboost!

Hoe helpt sporten bij productiviteit? En hoe kan personal training hierbij helpen? Lees het in het artikel van IQ Balance

Lees verder

Ontdek de voordelen van magneetresonantietherapie

Wist jij dat magneetresonantietherapie uiteenlopende klachten kan behandelen, van een hernia tot incontinentie? Ontdek de voordelen!

Lees verder

Bedrijfsmassage – waarom is het zinvol en wat lost het op?

Bied jouw werknemers bedrijfsmassage aan en geef ontspannen leiding aan een bedrijf. Lees hier meer of neem contact op.

Lees verder

Gezondheid en vakantie in één: kom naar ons kuurcentrum!

Wil je er even tussenuit om te ontspannen en tegelijkertijd aan je gezondheid werken? Het kan bij dit nieuwe kuurcentrum!

Lees verder

Reviews

‘Wat een professionele maar zeer warme duo behandeling. Heel veel nuttige tips als extra gekregen. Wij hebben genoten voor de tweede keer hier in de Roode Schuur. IQ balance is een oprechte aanrader!’

- Erwin & Wendy

‘Op 27 juli heb ik een heerlijke behandeling massage gehad het was werkelijk heerlijk ik was helemaal weg van de wereld zo goed is dat gedaan dank u wel. Op 26 juli was ik jarig een heel mooi verjaardagscadeau.’

- Ytsje Wilstra Scherjon

‘Liefde hebben voor jezelf is je behandelingen gunnen bij IQ Balance.’

- Z.H. Nijkerk

Doelgericht, duidelijk
en persoonlijk
advies met de

IQ Analyzer©

Vul online de IQ Analyzer in en ontvang
jouw resultaat in je mail