Een schone huid is een mooie huid!

Een schone huid is een mooie huid!

Bijna niemand heeft een perfecte huid. Maar een gave huid zonder oneffenheden staat bij praktisch iedereen hoog op het verlanglijstje. Daarom wordt huidverzorging tegenwoordig als erg belangrijk gezien, want zodra de huid gezond functioneert, is een deel van het doel al behaald. Want een gezonde huid is de allerbelangrijkste stap naar een gave huid.

Goede reiniging

Een goede huidverzorging begint bij goede reiniging. Slapen met make-up op is namelijk bepaald niet bevorderlijk voor een zuivere huid. Dat komt doordat de huid ’s nachts bezig is zichzelf te vernieuwen. Wanneer je nog make-up op hebt, wordt dit proces daardoor tegengehouden. Met andere woorden: een goede reiniging helpt je huid op te knappen gedurende de nacht.

Hoe kun je je huid goed reinigen?

Maar wat is nu een goede reiniging? Voor een schone, frisse huid dien je deze twee keer per dag schoon te maken met een cleanser. Een goede cleanser is mild voor de huid en zal de huid niet trekkerig of geïrriteerd doen aanvoelen. Te agressieve cleansers kunnen het huidvet verwijderen, en dat wil je niet op de lange duur – een droge huid gaat immers ook vaak gepaard met onzuiverheden.

Speciaal voor de ogen

Maar als je graag oogmake-up draagt, zijn cleansers vaak niet voldoende om de make-up goed te verwijderen. Want waterproofmascara en oogschaduw hebben vaak een bepaald oplosmiddel nodig in de vorm van een olieachtige stof om goed gereinigd te kunnen worden. Deze stoffen zitten daarom ook vaak in speciale oogmake-upreinigers. Bovendien zijn deze producten speciaal gemaakt voor de huid rond de ogen die dun en gevoelig is.

Couleur Caramel reinigingslotion

Het soort producten dat je gebruikt is dan ook erg belangrijk. Je wilt weten wat je op je huid smeert. Hierbij is het belangrijk op te letten dat er geen onnodige ingrediënten zijn toegevoegd, maar juist krachtige werkstoffen die de huid verbeteren. Ook is het aan te raden voor huidverzorging te kiezen met ingrediënten uit bijvoorbeeld planten, bloemen, kruiden en mineralen. De Couleur Caramel reinigingslotion is speciaal gemaakt voor het op milde wijze reinigen van de oogcontour. Dit is een cosmeticamerk dat gebruik maakt van plantaardige actieve en verzorgende ingrediënten afkomstig van de biologische landbouw.

In balans

De reinigingslotion van Couleur Caramel wordt aangeboden bij IQ Balance, een medisch welness centrum gericht op algeheel welzijn. Rabea Iqbal is de eigenaar, en vertelt: ‘Wij willen je helpen in balans te zijn, en je helpen mentaal, emotioneel en lichamelijk goed in je vel te zitten. Dan is het belangrijk om je producten aan te reiken die je daarbij kunnen helpen. Zodat je je vanbuiten én vanbinnen goed kunt voelen, en niet hoeft te twijfelen aan de kwaliteit en zuiverheid van het product dat je daarvoor gebruikt.’

Tip van specialist Rabea

Wil je nu een snelle oppepper voor je gezicht? Dan adviseert Rabea het zachte pop-upmasker met rozenhydrolaat. ‘Het rozenwater is geschikt voor elk huidtype. Het trekt de huid samen, draagt bij aan celvernieuwing en verzacht irritaties. Leg het masker na de reiniging op het gezicht voor een frisse boost met een heerlijk geurtje. Maar ook kun je het masker in combinatie met andere maskers aanbrengen voor een extra intense verzorging!’

Geïnteresseerd?

Wil jij je lekker in je vel voelen? Of ben je benieuwd naar mooie, pure producten die jouw huid optimaal laten stralen? In de praktijk van IQ Balance kun je een afspraak maken om alle producten te bekijken en uitproberen. Daarnaast vind je een gedeelte van het assortiment terug in de webshop. Je kunt ook een afspraak met maken voor een heerlijke schoonheidsbehandeling met een ultieme geurbeleving.

Deel dit bericht op:

Lees ook

Bedrijfsmassages: werken én ontspannen?

We zitten te lang op het werk, wat tot veel klachten kan leiden. Lees er hier meer over.

Lees verder

Rust en balans met behulp van wellness

Door zo nu en dan uit je routine te stappen, doe je je gezondheid goed. Wanneer kom jij langs voor een wellness-routine.

Lees verder

De ideale werkplek: meer gezondheid op de werkvloer

Een goede werkplek is essentieel. Een verkeerde houding kan snel tot klachten zorgen. Laatje werkplek daarom controleren. Lees hier advies!

Lees verder

Personal training in de natuur

Fit en gezond zijn, goed voor jezelf zorgen, dingen doen die je leuk vindt en je zowel fysiek als mentaal sterk voelen vinden wij bij IQ Balance-HealthZone belangrijk.

Lees verder

Werken aan persoonlijke ontwikkeling? Hier begin je

Wil jij werken aan je persoonlijke ontwikkeling? Maar waar moet je beginnen? IQ Balance geeft advies, lees het hier.

Lees verder

Personal training voor medewerkers: een productiviteitsboost!

Hoe helpt sporten bij productiviteit? En hoe kan personal training hierbij helpen? Lees het in het artikel van IQ Balance

Lees verder

Ontdek de voordelen van magneetresonantietherapie

Wist jij dat magneetresonantietherapie uiteenlopende klachten kan behandelen, van een hernia tot incontinentie? Ontdek de voordelen!

Lees verder

Bedrijfsmassage – waarom is het zinvol en wat lost het op?

Bied jouw werknemers bedrijfsmassage aan en geef ontspannen leiding aan een bedrijf. Lees hier meer of neem contact op.

Lees verder

Gezondheid en vakantie in één: kom naar ons kuurcentrum!

Wil je er even tussenuit om te ontspannen en tegelijkertijd aan je gezondheid werken? Het kan bij dit nieuwe kuurcentrum!

Lees verder

Reviews

‘Wat een professionele maar zeer warme duo behandeling. Heel veel nuttige tips als extra gekregen. Wij hebben genoten voor de tweede keer hier in de Roode Schuur. IQ balance is een oprechte aanrader!’

- Erwin & Wendy

‘Op 27 juli heb ik een heerlijke behandeling massage gehad het was werkelijk heerlijk ik was helemaal weg van de wereld zo goed is dat gedaan dank u wel. Op 26 juli was ik jarig een heel mooi verjaardagscadeau.’

- Ytsje Wilstra Scherjon

‘Liefde hebben voor jezelf is je behandelingen gunnen bij IQ Balance.’

- Z.H. Nijkerk

Doelgericht, duidelijk
en persoonlijk
advies met de

IQ Analyzer©

Vul online de IQ Analyzer in en ontvang
jouw resultaat in je mail