Stel je gezondheidsvraag tijdens een online consult!

Stel je gezondheidsvraag tijdens een online consult!

Tijdens een pandemie zijn we ons opeens hyperbewust van onze eigen gezondheid. Elk kuchje is verdacht en we houden het minste of geringste teken van een verkoudheid nauwlettend in de gaten. Een kriebel in je keel kan al reden zijn voor paniek. Om de angst op afstand te houden, willen we natuurlijk zo gezond mogelijk blijven. Het kan dan fijn zijn om hierbij wat geruststelling en begeleiding te hebben. Bij IQ Balance staan we daarom klaar om al je gezondheidsvragen te beantwoorden. Dit kan telefonisch, maar we kunnen hiervoor ook een online consult organiseren, bijvoorbeeld via Zoom.

Gezondheidsadvies

Of je nu wilt weten hoe je je klachten thuis kunt behandelen terwijl je geen behandelingen kunt ondergaan of begeleiding wilt bij het verbeteren van je weerstand, wij staan altijd paraat met een uitgebreid advies. Dat kan een voedingsadvies zijn, een bepaald gezondheidsproduct, of tips om klachten te verminderen met enkele aanpassingen aan je leefstijl. Maar ook is het mogelijk om een online coachingstraject te volgen, wanneer je even niet zo goed in je vel zit en de balans kwijt bent. Daarnaast kunnen we je met raad en daad bijstaan op het gebied van financiële problemen.

Anamnese op afstand

Hoewel het nu niet mogelijk is om een klinisch onderzoek te doen, kunnen we op afstand toch een anamnese afnemen en allicht samen tot een oplossing komen. Het is daarnaast mogelijk om een ayurvedisch consult te krijgen. Aan de hand van een ayurvedische analyse kijken wij wat het best bij jou past. Zo kijken we naar je eet- en drinkgewoontes, lichaamsbeweging en je dosha (ayurvedische type), maar ook je persoonlijke waarden en voorkeuren: waar krijg je bijvoorbeeld energie van?

Onbalans in het lichaam

Heb je last van vage klachten, stemmingswisselingen of een gebrek aan energie? Wij helpen je graag om weer een goede balans te vinden in je leefstijl en voeding. Eerst stellen we je dan een aantal vragen over je gezondheid, je klachten, je leefstijl en voorgeschiedenis, om te kijken waar de onbalans in je lichaam vandaan komt. Het kan bijvoorbeeld te wijten zijn aan onvoldoende bewegen, onvoldoende water drinken, een tekort of een teveel aan bepaalde voedingsstoffen, verontreinigde lucht, stress, relatieproblemen, financiële problemen of problemen op je werk.

Behandelplan

Wanneer we een beeld hebben gevormd van het probleem, nemen we dit mee als startpunt voor ons advies. Je krijgt dan een gericht advies, afgestemd op je persoonlijke situatie. Eventueel stellen we samen met jou een behandelplan op en gaan we een traject aan waarin je geheel door ons wordt begeleid. Aan de hand van natuurlijke voeding, beweging, aanvullende supplementen met ayurvedische aspecten, aromatherapie, kruiden en massage helpen we je om klachten te verminderen, een gezonder lichaam en een betere balans te ontwikkelen.

Meer weten?

Zit je met een gezondheidsvraag? Ook al kun je even niet fysiek in de praktijk terecht, dat wil nog niet zeggen dat je ermee rond hoeft te blijven lopen. Schroom dus niet om contact met ons op te nemen. Je kunt ons een bericht sturen met je vraag via het contactformulier. Dan kijken wij of we iets voor je kunnen doen en sturen je een uitgebreide reactie terug of we maken een afspraak voor een online consult.

Deel dit bericht op:

Lees ook

Bedrijfsmassages: werken én ontspannen?

We zitten te lang op het werk, wat tot veel klachten kan leiden. Lees er hier meer over.

Lees verder

Rust en balans met behulp van wellness

Door zo nu en dan uit je routine te stappen, doe je je gezondheid goed. Wanneer kom jij langs voor een wellness-routine.

Lees verder

De ideale werkplek: meer gezondheid op de werkvloer

Een goede werkplek is essentieel. Een verkeerde houding kan snel tot klachten zorgen. Laatje werkplek daarom controleren. Lees hier advies!

Lees verder

Personal training in de natuur

Fit en gezond zijn, goed voor jezelf zorgen, dingen doen die je leuk vindt en je zowel fysiek als mentaal sterk voelen vinden wij bij IQ Balance-HealthZone belangrijk.

Lees verder

Werken aan persoonlijke ontwikkeling? Hier begin je

Wil jij werken aan je persoonlijke ontwikkeling? Maar waar moet je beginnen? IQ Balance geeft advies, lees het hier.

Lees verder

Personal training voor medewerkers: een productiviteitsboost!

Hoe helpt sporten bij productiviteit? En hoe kan personal training hierbij helpen? Lees het in het artikel van IQ Balance

Lees verder

Ontdek de voordelen van magneetresonantietherapie

Wist jij dat magneetresonantietherapie uiteenlopende klachten kan behandelen, van een hernia tot incontinentie? Ontdek de voordelen!

Lees verder

Bedrijfsmassage – waarom is het zinvol en wat lost het op?

Bied jouw werknemers bedrijfsmassage aan en geef ontspannen leiding aan een bedrijf. Lees hier meer of neem contact op.

Lees verder

Gezondheid en vakantie in één: kom naar ons kuurcentrum!

Wil je er even tussenuit om te ontspannen en tegelijkertijd aan je gezondheid werken? Het kan bij dit nieuwe kuurcentrum!

Lees verder

Reviews

‘Wat een professionele maar zeer warme duo behandeling. Heel veel nuttige tips als extra gekregen. Wij hebben genoten voor de tweede keer hier in de Roode Schuur. IQ balance is een oprechte aanrader!’

- Erwin & Wendy

‘Op 27 juli heb ik een heerlijke behandeling massage gehad het was werkelijk heerlijk ik was helemaal weg van de wereld zo goed is dat gedaan dank u wel. Op 26 juli was ik jarig een heel mooi verjaardagscadeau.’

- Ytsje Wilstra Scherjon

‘Liefde hebben voor jezelf is je behandelingen gunnen bij IQ Balance.’

- Z.H. Nijkerk

Doelgericht, duidelijk
en persoonlijk
advies met de

IQ Analyzer©

Vul online de IQ Analyzer in en ontvang
jouw resultaat in je mail