‘Superhexo maakt het verschil in mijn nekklachten!

‘Superhexo maakt echt het verschil in mijn nekklachten!

Iedereen heeft weleens last van een stijve nek. Maar voor Nina (49) was dit een dagelijkse realiteit. Haar chronische nekklachten maakten het moeilijk om te sporten en haar werk te blijven doen. Ze liet zich onder handen nemen door een massagetherapeut, maar dit gaf alleen tijdelijke verlichting van haar klachten. Op aanraden van IQ Balance besloot ze daarom te investeren in de Superhexo massagegordel. Nu kan ze altijd en overal een ontspanningsmoment voor haar spieren inlasten.

Beheerst door nekpijn

Nina’s nekklachten begonnen ongeveer een jaar geleden. ‘Chronische nekpijn beheerste mijn dagelijks leven. Ik kon geen beweging maken, zonder dat ik verging van de pijn. Ik beklaagde me hier dikwijls over en mijn humeur werd er ook niet bepaald beter op. Het liefst liet ik me elke dag masseren, maar dit zou natuurlijk flink in de kosten lopen. Daarom raadde IQ Balance me aan om de Superhexo massagegordel aan te schaffen.’

Innovatieve techniek

De Superhexo is anders dan andere massage-apparaten. Het werkt niet op basis van massageballen, maar bestaat uit vier ergonomische massage-armen. De massagetechniek is geïnspireerd door traditionele Chinese geneeskunde en is te vergelijken met een Shiatsu-massage. Het werkt dieper door in de spieren, doordat de kneedbewegingen van de armen een groter bereik hebben. Dankzij het elastische materiaal voelt het zacht en natuurlijk aan.

Multifunctioneel

Als bijkomend voordeel maakt de ergonomische vorm het geschikt voor gebruik over het hele lichaam. Plaats het bijvoorbeeld op de achterkant van je hoofd wanneer je last hebt van migraine of hoofdpijn, of gebruik het voor je benen of voeten bij vermoeidheid. Daarnaast krijgt de bloedcirculatie en stofwisseling een boost met de warmtefunctie. Problemen met de spijsvertering of bloedsomloop kunnen zo tevens verholpen worden.

Verkeerde houding

Toch was Nina eerst sceptisch. ‘Ik heb weleens eerder massageapparaten geprobeerd, die weinig uithaalden. Maar omdat de Superhexo gebruikmaakt van een innovatieve technologie, was ik toch nieuwsgierig. Ik besloot het daarom een kans te geven. De eerste keer dat ik de massagegordel probeerde, had ik een lange werkdag achter de rug. Aangezien ik een kantoorbaan heb, zit ik veel in dezelfde houding, wat mijn stijve spieren verergert.’

Gebruiksvriendelijk

‘Zodra ik de massagearmen op mijn nek voelde, was ik gelijk om. Het gevoel doet zeker niet onder voor een professionele massage. Wat me als eerste opviel, was hoe makkelijk het apparaat te bedienen is. Ik ben absoluut geen held als het om technologie gaat, maar het is gelukkig erg gebruiksvriendelijk gemaakt met handige icoontjes en teksten. Het enige wat ik hoefde te doen, was de temperatuur en intensiteit instellen. Met een paar drukken op de knop kon ik de massagefuncties precies aanpassen naar mijn persoonlijke wensen en daarna achterover leunen.’

Dagelijks gebruik

‘Sindsdien gebruik ik de Superhexo massagegordel bijna dagelijks. Om tot rust te komen na het werk, nadat ik heb gesport of een inspannende wandeling heb gemaakt. De massagegordel neem ik zelfs weleens mee naar mijn werk of in de auto. Dankzij de meegeleverde adapter kan ik er op elk moment van genieten. Het is een heerlijk gevoel dat ik nu overal kan ontspannen, hier kijk ik dan ook elke dag naar uit. De Superhexo massagegordel maakt echt het verschil!’

Meer weten?

Heb jij last van gespannen of overbelaste spieren en ben je benieuwd of de Superhexo massagegordel iets voor jou kan betekenen? Neem gerust contact op om te ontdekken welke producten en behandelingen bij jou passen. Zo kun je bij ons terecht voor een massage, gezondheidsconsult of behandeling op maat. Wat je klacht ook is, wij helpen je graag de balans terug te vinden!

Deel dit bericht op:

Lees ook

Rabea’s afscheid uit Nederland

Op een fijne manier jezelf als prioriteit zetten en genieten van selfcare, dat kan met de midweekse kuur!

Lees verder

Tijd voor selfcare? Ga voor de midweekse kuur!

Op een fijne manier jezelf als prioriteit zetten en genieten van selfcare, dat kan met de midweekse kuur!

Lees verder

Ontdek het Ayurvedisch Natuurgeneeskundig Pakket

Niet lekker in je vel? Je zelfkennis ontwikkelen kan helpen!

Lees verder

Omgaan met werkstress: hoe doe je dat?

Werkstress de baas zijn: zó doe je dat!

Lees verder

De effecten van geur

Geur is een belangrijk zintuig dat nauw verbonden is met onze waarneming. In deze blog leggen we het belang van geur uit!

Lees verder

Voorbereid de winter in!

Tijdens de wintermaanden krijgt je lichaam een hoop te verduren. Lees hier wat je kunt doen om jezelf te verwennen tijdens deze periode.

Lees verder

Zo verwen je jezelf tijdens je zwangerschap

Een zwangerschap is een hectische periode waar je soms wel even aan zou kunnen ontsnappen. Bij IQ Balance zorgen we graag voor jou en je lichaam.

Lees verder

Bedrijfsmassages: werken én ontspannen?

We zitten te lang op het werk, wat tot veel klachten kan leiden. Lees er hier meer over.

Lees verder

Rust en balans met behulp van wellness

Door zo nu en dan uit je routine te stappen, doe je je gezondheid goed. Wanneer kom jij langs voor een wellness-routine.

Lees verder

Reviews

Ik ben erg enthousiast over Helena. Ze is uitzonderlijk goed in het behandelen van energiepatronen die in je lichaam verborgen zijn. Helena is professioneel en vriendelijk. Ze stelt je razendsnel op je gemak en slaagt erin om haar behandeling af te stemmen op je behoeften. Ik blijf steeds weer terugkomen!

- Tiemen Amsterdam

Afgelopen woensdag heb ik van Helena een ruim twee uur durende behandeling van lichaam, geest en ziel gekregen. Mijn verwachtingen waren hooggespannen, maar die zijn nog verre overtroffen. Het was echt fantastisch goed, op alle vlakken. Haar massage is geweldig. Ze voelt heel goed aan waar, en hoe intens ze moet masseren. Niet te hard en niet te zacht, precies goed. Tijdens de massage was ze met me in gesprek, om meer inzicht in mijn mentale conditie te krijgen, en daarmee indirect ook in eventuele lichamelijke problemen. Met haar respons en adviezen gaf ze me heel originele inzichten in mijn functioneren. Al met al heeft ze met deze behandeling op heel bijzondere wijze mijn lichaam, geest en ziel verkwikt, en ik voel me na 4 dagen nog steeds enorm goed daardoor. Zeker voor herhaling vatbaar!

- Jurjen Amsterdam

Beste Rabea, we hebben genoten van onze midweek-detoxkuur. Heel professionele behandelingen door een zorgzaam team. Bedankt voor de mooie attentie bij vertrek ook (kookboek). Tot ziens 😊

- Isabel & Veronique

Doelgericht, duidelijk
en persoonlijk
advies met de

IQ Analyzer©

Vul online de IQ Analyzer© in en ontvang
jouw resultaat in je mail