‘Superhexo maakt echt het verschil in mijn nekklachten!

‘Superhexo maakt echt het verschil in mijn nekklachten!

Iedereen heeft weleens last van een stijve nek. Maar voor Nina (49) was dit een dagelijkse realiteit. Haar chronische nekklachten maakten het moeilijk om te sporten en haar werk te blijven doen. Ze liet zich onder handen nemen door een massagetherapeut, maar dit gaf alleen tijdelijke verlichting van haar klachten. Op aanraden van IQ Balance besloot ze daarom te investeren in de Superhexo massagegordel. Nu kan ze altijd en overal een ontspanningsmoment voor haar spieren inlasten.

Beheerst door nekpijn

Nina’s nekklachten begonnen ongeveer een jaar geleden. ‘Chronische nekpijn beheerste mijn dagelijks leven. Ik kon geen beweging maken, zonder dat ik verging van de pijn. Ik beklaagde me hier dikwijls over en mijn humeur werd er ook niet bepaald beter op. Het liefst liet ik me elke dag masseren, maar dit zou natuurlijk flink in de kosten lopen. Daarom raadde IQ Balance me aan om de Superhexo massagegordel aan te schaffen.’

Innovatieve techniek

De Superhexo is anders dan andere massage-apparaten. Het werkt niet op basis van massageballen, maar bestaat uit vier ergonomische massage-armen. De massagetechniek is geïnspireerd door traditionele Chinese geneeskunde en is te vergelijken met een Shiatsu-massage. Het werkt dieper door in de spieren, doordat de kneedbewegingen van de armen een groter bereik hebben. Dankzij het elastische materiaal voelt het zacht en natuurlijk aan.

Multifunctioneel

Als bijkomend voordeel maakt de ergonomische vorm het geschikt voor gebruik over het hele lichaam. Plaats het bijvoorbeeld op de achterkant van je hoofd wanneer je last hebt van migraine of hoofdpijn, of gebruik het voor je benen of voeten bij vermoeidheid. Daarnaast krijgt de bloedcirculatie en stofwisseling een boost met de warmtefunctie. Problemen met de spijsvertering of bloedsomloop kunnen zo tevens verholpen worden.

Verkeerde houding

Toch was Nina eerst sceptisch. ‘Ik heb weleens eerder massageapparaten geprobeerd, die weinig uithaalden. Maar omdat de Superhexo gebruikmaakt van een innovatieve technologie, was ik toch nieuwsgierig. Ik besloot het daarom een kans te geven. De eerste keer dat ik de massagegordel probeerde, had ik een lange werkdag achter de rug. Aangezien ik een kantoorbaan heb, zit ik veel in dezelfde houding, wat mijn stijve spieren verergert.’

Gebruiksvriendelijk

‘Zodra ik de massagearmen op mijn nek voelde, was ik gelijk om. Het gevoel doet zeker niet onder voor een professionele massage. Wat me als eerste opviel, was hoe makkelijk het apparaat te bedienen is. Ik ben absoluut geen held als het om technologie gaat, maar het is gelukkig erg gebruiksvriendelijk gemaakt met handige icoontjes en teksten. Het enige wat ik hoefde te doen, was de temperatuur en intensiteit instellen. Met een paar drukken op de knop kon ik de massagefuncties precies aanpassen naar mijn persoonlijke wensen en daarna achterover leunen.’

Dagelijks gebruik

‘Sindsdien gebruik ik de Superhexo massagegordel bijna dagelijks. Om tot rust te komen na het werk, nadat ik heb gesport of een inspannende wandeling heb gemaakt. De massagegordel neem ik zelfs weleens mee naar mijn werk of in de auto. Dankzij de meegeleverde adapter kan ik er op elk moment van genieten. Het is een heerlijk gevoel dat ik nu overal kan ontspannen, hier kijk ik dan ook elke dag naar uit. De Superhexo massagegordel maakt echt het verschil!’

Meer weten?

Heb jij last van gespannen of overbelaste spieren en ben je benieuwd of de Superhexo massagegordel iets voor jou kan betekenen? Neem gerust contact op om te ontdekken welke producten en behandelingen bij jou passen. Zo kun je bij ons terecht voor een massage, gezondheidsconsult of behandeling op maat. Wat je klacht ook is, wij helpen je graag de balans terug te vinden!

Deel dit bericht op:

Lees ook

Bedrijfsmassages: werken én ontspannen?

We zitten te lang op het werk, wat tot veel klachten kan leiden. Lees er hier meer over.

Lees verder

Rust en balans met behulp van wellness

Door zo nu en dan uit je routine te stappen, doe je je gezondheid goed. Wanneer kom jij langs voor een wellness-routine.

Lees verder

De ideale werkplek: meer gezondheid op de werkvloer

Een goede werkplek is essentieel. Een verkeerde houding kan snel tot klachten zorgen. Laatje werkplek daarom controleren. Lees hier advies!

Lees verder

Personal training in de natuur

Fit en gezond zijn, goed voor jezelf zorgen, dingen doen die je leuk vindt en je zowel fysiek als mentaal sterk voelen vinden wij bij IQ Balance-HealthZone belangrijk.

Lees verder

Werken aan persoonlijke ontwikkeling? Hier begin je

Wil jij werken aan je persoonlijke ontwikkeling? Maar waar moet je beginnen? IQ Balance geeft advies, lees het hier.

Lees verder

Personal training voor medewerkers: een productiviteitsboost!

Hoe helpt sporten bij productiviteit? En hoe kan personal training hierbij helpen? Lees het in het artikel van IQ Balance

Lees verder

Ontdek de voordelen van magneetresonantietherapie

Wist jij dat magneetresonantietherapie uiteenlopende klachten kan behandelen, van een hernia tot incontinentie? Ontdek de voordelen!

Lees verder

Bedrijfsmassage – waarom is het zinvol en wat lost het op?

Bied jouw werknemers bedrijfsmassage aan en geef ontspannen leiding aan een bedrijf. Lees hier meer of neem contact op.

Lees verder

Gezondheid en vakantie in één: kom naar ons kuurcentrum!

Wil je er even tussenuit om te ontspannen en tegelijkertijd aan je gezondheid werken? Het kan bij dit nieuwe kuurcentrum!

Lees verder

Reviews

‘Wat een professionele maar zeer warme duo behandeling. Heel veel nuttige tips als extra gekregen. Wij hebben genoten voor de tweede keer hier in de Roode Schuur. IQ balance is een oprechte aanrader!’

- Erwin & Wendy

‘Op 27 juli heb ik een heerlijke behandeling massage gehad het was werkelijk heerlijk ik was helemaal weg van de wereld zo goed is dat gedaan dank u wel. Op 26 juli was ik jarig een heel mooi verjaardagscadeau.’

- Ytsje Wilstra Scherjon

‘Liefde hebben voor jezelf is je behandelingen gunnen bij IQ Balance.’

- Z.H. Nijkerk

Doelgericht, duidelijk
en persoonlijk
advies met de

IQ Analyzer©

Vul online de IQ Analyzer in en ontvang
jouw resultaat in je mail