Thermomatten en geneeskrachtige stenen

Onze thermomatten zijn de favoriete gezondheidsartikelen van onze klanten. Haal je wellness in huis en profiteer elke dag van de weldadige werking en een betere gezondheid!

Elke steen heeft zijn eigen bijzondere eigenschappen:

Jade steen

Jade is een unieke edelsteen en deze wordt  in China al meer dan 5000 jaar gebruikt als een beschermende en geneeskrachtige steen, met een heilzame energetische waarde die de levensstroom versterkt (Chi, Ki, Prana) en de hartchakra opent. Jade wordt door velen beschouwd als een beschermsteen voor nieren, bijnieren, lever, hart, strottenhoofd, thymus en milt. De steen meteen reeks aan mineralen en sporenelementen helpt om de gezondheid te ondersteunen. Jade steen is een van de beste ver infrarood warmte verstrekkende en geleidende mineralen. Wanneer Jade steen door een medium wordt verwarmd zendt deze ver infrarood golven uit (6-14 micron) en komen er negatieve ionen vrij(goed voor algeheel welzijn). De infrarood warmtegolven dringen door huid en weefsel tot wel 12 cm diep het lichaam binnen waar ze ook de ligamenten en gewrichten bereiken. Dit op zijn beurt bevordert de genezing van je spieren en weke delen letsels. De infrarood warmte golven geven een hoge kerntemperatuur, waarbij de bloed- en haarvaten zich verwijden en zorgen voor een betere bloedcirculatie. Deze infraroodwarmte helpt op celniveau de organen en lichaamsfuncties te (re)activeren en verbeteren.

Toermalium

De Toermalium steen is speciaal gebakken keramische steen die Toermalijnkristallen, Germanium, vulkanische steen en andere mineraal sporen bevatten.In 1880 werd ontdekt dat Toermalijn met haar bijzondere kristalstructuur deenigste steen is, die onder invloed van de zonnekracht constant een positieveen negatieve lading aan beide uiteinden van haar kristallen afgeeft. Dit wordtpyro elektriciteit (0,06A) genoemd. Deze vorm van elektriciteit is gezond enverhoogd de metabolische activiteit op celniveau. Verder geeft Toermalijn doorde zonnekracht ook infrarood (FIR) en negatieve ionen af die tijdens het opwarmenvan de steen nog verder intensiveren. Het liggen op deze verwarmdeToermalium stenen heeft een gunstige werking op het ademhalingsstelsel,verbetert de circulatieprocessen en vitaliseert de cellen. Het helpt om het lichaamgezond te houden en bevordert de afvoer van carbon dioxide, zware metalenen andere cel-afvalstoffen uit het bloed. De ver-infrarood stralen van deze stenenzijn niet alleen gunstig voor huid en spierweefsel maar voor alle celweefsels vanhet lichaam en hebben daarbij ook nog een antibacteriële werking. Zelfs bijchronische problemen en ziekte kan men verbetering van de klachten ervaren.

Amethist Kristallen

Amethist wordt net als Jade sinds mens en heugenis genoemd om zijn kalmerendeen helende werking op het etherisch lichaam. Het ‘Amethist Effect’ met betrekkingtot infrarood waamte therapie treed op wanneer het wordt gebroken door deAmethist kristallen. Wetenschappers experimenteerden met het project van verinfrarood licht door een verscheidenheid aan materialen, waardoor diverse soortenedelstenen, glas en kunststof. Amethist bleek net als Jade, Toermalijn en Germaniumeen steen die het spectrum van infrarood warmte duidelijk veranderde. Een heilzamegolflengte tussen de 9-14 micrometer werd gemeten. Ook kwamen er bij het opwarmenvan de Amethist kristallen net als bij Jade, Toermalijn en Germanium veel negatieve ionenvrij. Opmerkelijk genoeg namen de wetenschappers nog iets waar wat ze bij anderekristallen, stenen en materialen niet zagen. Het golf-bewegingspatroon leek op demenselijke stem. Koreaanse onderzoekers stelden vast dat het gebruik van Amethistbij infraroodwarmte therapie het meest geschikte medium was en zorgt voor de besteopname van de warmte door het menselijk organisme.

Laat je vrijblijvend door ons adviseren.

Deel dit bericht op:

Lees ook

Bedrijfsmassages: werken én ontspannen?

We zitten te lang op het werk, wat tot veel klachten kan leiden. Lees er hier meer over.

Lees verder

Rust en balans met behulp van wellness

Door zo nu en dan uit je routine te stappen, doe je je gezondheid goed. Wanneer kom jij langs voor een wellness-routine.

Lees verder

De ideale werkplek: meer gezondheid op de werkvloer

Een goede werkplek is essentieel. Een verkeerde houding kan snel tot klachten zorgen. Laatje werkplek daarom controleren. Lees hier advies!

Lees verder

Personal training in de natuur

Fit en gezond zijn, goed voor jezelf zorgen, dingen doen die je leuk vindt en je zowel fysiek als mentaal sterk voelen vinden wij bij IQ Balance-HealthZone belangrijk.

Lees verder

Werken aan persoonlijke ontwikkeling? Hier begin je

Wil jij werken aan je persoonlijke ontwikkeling? Maar waar moet je beginnen? IQ Balance geeft advies, lees het hier.

Lees verder

Personal training voor medewerkers: een productiviteitsboost!

Hoe helpt sporten bij productiviteit? En hoe kan personal training hierbij helpen? Lees het in het artikel van IQ Balance

Lees verder

Ontdek de voordelen van magneetresonantietherapie

Wist jij dat magneetresonantietherapie uiteenlopende klachten kan behandelen, van een hernia tot incontinentie? Ontdek de voordelen!

Lees verder

Bedrijfsmassage – waarom is het zinvol en wat lost het op?

Bied jouw werknemers bedrijfsmassage aan en geef ontspannen leiding aan een bedrijf. Lees hier meer of neem contact op.

Lees verder

Gezondheid en vakantie in één: kom naar ons kuurcentrum!

Wil je er even tussenuit om te ontspannen en tegelijkertijd aan je gezondheid werken? Het kan bij dit nieuwe kuurcentrum!

Lees verder

Reviews

‘Wat een professionele maar zeer warme duo behandeling. Heel veel nuttige tips als extra gekregen. Wij hebben genoten voor de tweede keer hier in de Roode Schuur. IQ balance is een oprechte aanrader!’

- Erwin & Wendy

‘Op 27 juli heb ik een heerlijke behandeling massage gehad het was werkelijk heerlijk ik was helemaal weg van de wereld zo goed is dat gedaan dank u wel. Op 26 juli was ik jarig een heel mooi verjaardagscadeau.’

- Ytsje Wilstra Scherjon

‘Liefde hebben voor jezelf is je behandelingen gunnen bij IQ Balance.’

- Z.H. Nijkerk

Doelgericht, duidelijk
en persoonlijk
advies met de

IQ Analyzer©

Vul online de IQ Analyzer in en ontvang
jouw resultaat in je mail