Thuisbehandelingen voor een stukje wellness aan huis

Thuisbehandelingen voor een stukje wellness aan huis

Helaas zitten we nog iets langer aan huis gekluisterd en mogen we voorlopig nog geen fysieke behandelingen geven. Dat betekent dat het behandeltraject van sommige klanten tot stilstand is gekomen. Je kunt je pijnlijke spieren even niet meer onder handen laten nemen met andullatietherapie of de stress loslaten tijdens een massage. Maar dat wil niet zeggen dat je rond hoeft te lopen met klachten. We willen onze klanten graag tegemoetkomen met een stukje wellness aan huis. Zowel voor de nodige ontspanning als ondersteuning bij fysieke klachten kun je dus nog steeds bij ons terecht.

Apparaten kopen of huren

Ook al staan de behandelingen even stil, de praktijk blijft open voor advies en consulten op afstand. Daarnaast kun je bij ons diverse gezondheidsproducten aanschaffen, zodat je je behandelingen gewoon thuis kunt voortzetten. We bieden diverse apparaten die geschikt zijn voor medisch gebruik of wellness. Deze zijn verkrijgbaar in onze webshop, maar je kunt ze ook huren of in bruikleen nemen. Bij duurdere apparaten, zoals de medische matten, hoef je zo geen honderden euro’s uit te geven. Wanneer je een mat huurt, wordt de huurprijs namelijk verrekend met de aankoopprijs.

Ruim assortiment

In ons assortiment vind je een ruim aanbod aan gezondheidsproducten, zoals supplementen en aromatherapie, maar ook massageapparatuur. Denk aan thermomatten, waarvan we een ruime keuze hebben met negen verschillende modellen, variërend van M tot XL. Je kunt hierbij kiezen uit edelstenen als jade, amethist en toermalium. De infraroodwarmte, in combinatie met de geneeskrachtige werking van de edelstenen, stimuleert de doorbloeding en neemt pijnklachten weg.

Massageapparaten

Ook hoef je de behandelingen van de massagespecialist niet te missen met ons draagbaar en ergonomisch massageapparaat LY-606A. Spierverhardingen in de nek en schouders, rugspieren, benen, handpalmen en voetzolen kunnen hiermee behandeld worden. Ook kan het apparaat ondersteunen bij problemen met de doorbloeding of vermoeide en verzuurde benen. Het massageapparaat heeft diverse functies, zoals drukpuntmassage, reflexzonemassage, dieptemassage en infraroodwarmte.

Superhexo

Daarnaast is er de Superhexo massagegordel. De kneedbewegingen van vier innovatieve massagearmen hebben een diepe en krachtige werking op de spieren. De massagetechniek is geïnspireerd op de traditionele Chinese geneeskunde en is vergelijkbaar met een stevige kneedmassage. Dankzij de weldadige warmtefunctie krijgt de bloedcirculatie en stofwisseling een boost. Je kunt het apparaat gebruiken voor onder andere vermoeide spieren in nek en schouders, maar ook de benen en voeten.

Over IQ Balance

Of je nu op zoek bent naar manieren om te ontspannen of wilt weten welke gezondheidsproducten jou het best kunnen ondersteunen, bij IQ Balance voorzien we je graag van een vrijblijvend advies. We helpen je graag een stukje wellness aan huis te creëren. Ook kunnen we je tips geven over hoe je je weerstand op peil kunt houden. Wij hebben alle middelen in huis om deze lange winter door te komen. Zo ondersteunen we je in deze moeilijke tijd, zonder dat je gezondheid en welzijn hieronder hoeven te lijden. Neem dus gerust een kijkje in onze webshop!

Deel dit bericht op:

Lees ook

Bedrijfsmassages: werken én ontspannen?

We zitten te lang op het werk, wat tot veel klachten kan leiden. Lees er hier meer over.

Lees verder

Rust en balans met behulp van wellness

Door zo nu en dan uit je routine te stappen, doe je je gezondheid goed. Wanneer kom jij langs voor een wellness-routine.

Lees verder

De ideale werkplek: meer gezondheid op de werkvloer

Een goede werkplek is essentieel. Een verkeerde houding kan snel tot klachten zorgen. Laatje werkplek daarom controleren. Lees hier advies!

Lees verder

Personal training in de natuur

Fit en gezond zijn, goed voor jezelf zorgen, dingen doen die je leuk vindt en je zowel fysiek als mentaal sterk voelen vinden wij bij IQ Balance-HealthZone belangrijk.

Lees verder

Werken aan persoonlijke ontwikkeling? Hier begin je

Wil jij werken aan je persoonlijke ontwikkeling? Maar waar moet je beginnen? IQ Balance geeft advies, lees het hier.

Lees verder

Personal training voor medewerkers: een productiviteitsboost!

Hoe helpt sporten bij productiviteit? En hoe kan personal training hierbij helpen? Lees het in het artikel van IQ Balance

Lees verder

Ontdek de voordelen van magneetresonantietherapie

Wist jij dat magneetresonantietherapie uiteenlopende klachten kan behandelen, van een hernia tot incontinentie? Ontdek de voordelen!

Lees verder

Bedrijfsmassage – waarom is het zinvol en wat lost het op?

Bied jouw werknemers bedrijfsmassage aan en geef ontspannen leiding aan een bedrijf. Lees hier meer of neem contact op.

Lees verder

Gezondheid en vakantie in één: kom naar ons kuurcentrum!

Wil je er even tussenuit om te ontspannen en tegelijkertijd aan je gezondheid werken? Het kan bij dit nieuwe kuurcentrum!

Lees verder

Reviews

‘Wat een professionele maar zeer warme duo behandeling. Heel veel nuttige tips als extra gekregen. Wij hebben genoten voor de tweede keer hier in de Roode Schuur. IQ balance is een oprechte aanrader!’

- Erwin & Wendy

‘Op 27 juli heb ik een heerlijke behandeling massage gehad het was werkelijk heerlijk ik was helemaal weg van de wereld zo goed is dat gedaan dank u wel. Op 26 juli was ik jarig een heel mooi verjaardagscadeau.’

- Ytsje Wilstra Scherjon

‘Liefde hebben voor jezelf is je behandelingen gunnen bij IQ Balance.’

- Z.H. Nijkerk

Doelgericht, duidelijk
en persoonlijk
advies met de

IQ Analyzer©

Vul online de IQ Analyzer in en ontvang
jouw resultaat in je mail