Thuisbehandelingen voor een stukje wellness aan huis

Thuisbehandelingen voor een stukje wellness aan huis

Helaas zitten we nog iets langer aan huis gekluisterd en mogen we voorlopig nog geen fysieke behandelingen geven. Dat betekent dat het behandeltraject van sommige klanten tot stilstand is gekomen. Je kunt je pijnlijke spieren even niet meer onder handen laten nemen met andullatietherapie of de stress loslaten tijdens een massage. Maar dat wil niet zeggen dat je rond hoeft te lopen met klachten. We willen onze klanten graag tegemoetkomen met een stukje wellness aan huis. Zowel voor de nodige ontspanning als ondersteuning bij fysieke klachten kun je dus nog steeds bij ons terecht.

Apparaten kopen of huren

Ook al staan de behandelingen even stil, de praktijk blijft open voor advies en consulten op afstand. Daarnaast kun je bij ons diverse gezondheidsproducten aanschaffen, zodat je je behandelingen gewoon thuis kunt voortzetten. We bieden diverse apparaten die geschikt zijn voor medisch gebruik of wellness. Deze zijn verkrijgbaar in onze webshop, maar je kunt ze ook huren of in bruikleen nemen. Bij duurdere apparaten, zoals de medische matten, hoef je zo geen honderden euro’s uit te geven. Wanneer je een mat huurt, wordt de huurprijs namelijk verrekend met de aankoopprijs.

Ruim assortiment

In ons assortiment vind je een ruim aanbod aan gezondheidsproducten, zoals supplementen en aromatherapie, maar ook massageapparatuur. Denk aan thermomatten, waarvan we een ruime keuze hebben met negen verschillende modellen, variërend van M tot XL. Je kunt hierbij kiezen uit edelstenen als jade, amethist en toermalium. De infraroodwarmte, in combinatie met de geneeskrachtige werking van de edelstenen, stimuleert de doorbloeding en neemt pijnklachten weg.

Massageapparaten

Ook hoef je de behandelingen van de massagespecialist niet te missen met ons draagbaar en ergonomisch massageapparaat LY-606A. Spierverhardingen in de nek en schouders, rugspieren, benen, handpalmen en voetzolen kunnen hiermee behandeld worden. Ook kan het apparaat ondersteunen bij problemen met de doorbloeding of vermoeide en verzuurde benen. Het massageapparaat heeft diverse functies, zoals drukpuntmassage, reflexzonemassage, dieptemassage en infraroodwarmte.

Superhexo

Daarnaast is er de Superhexo massagegordel. De kneedbewegingen van vier innovatieve massagearmen hebben een diepe en krachtige werking op de spieren. De massagetechniek is geïnspireerd op de traditionele Chinese geneeskunde en is vergelijkbaar met een stevige kneedmassage. Dankzij de weldadige warmtefunctie krijgt de bloedcirculatie en stofwisseling een boost. Je kunt het apparaat gebruiken voor onder andere vermoeide spieren in nek en schouders, maar ook de benen en voeten.

Over IQ Balance

Of je nu op zoek bent naar manieren om te ontspannen of wilt weten welke gezondheidsproducten jou het best kunnen ondersteunen, bij IQ Balance voorzien we je graag van een vrijblijvend advies. We helpen je graag een stukje wellness aan huis te creëren. Ook kunnen we je tips geven over hoe je je weerstand op peil kunt houden. Wij hebben alle middelen in huis om deze lange winter door te komen. Zo ondersteunen we je in deze moeilijke tijd, zonder dat je gezondheid en welzijn hieronder hoeven te lijden. Neem dus gerust een kijkje in onze webshop!

Deel dit bericht op:

Lees ook

Rabea’s afscheid uit Nederland

Op een fijne manier jezelf als prioriteit zetten en genieten van selfcare, dat kan met de midweekse kuur!

Lees verder

Tijd voor selfcare? Ga voor de midweekse kuur!

Op een fijne manier jezelf als prioriteit zetten en genieten van selfcare, dat kan met de midweekse kuur!

Lees verder

Ontdek het Ayurvedisch Natuurgeneeskundig Pakket

Niet lekker in je vel? Je zelfkennis ontwikkelen kan helpen!

Lees verder

Omgaan met werkstress: hoe doe je dat?

Werkstress de baas zijn: zó doe je dat!

Lees verder

De effecten van geur

Geur is een belangrijk zintuig dat nauw verbonden is met onze waarneming. In deze blog leggen we het belang van geur uit!

Lees verder

Voorbereid de winter in!

Tijdens de wintermaanden krijgt je lichaam een hoop te verduren. Lees hier wat je kunt doen om jezelf te verwennen tijdens deze periode.

Lees verder

Zo verwen je jezelf tijdens je zwangerschap

Een zwangerschap is een hectische periode waar je soms wel even aan zou kunnen ontsnappen. Bij IQ Balance zorgen we graag voor jou en je lichaam.

Lees verder

Bedrijfsmassages: werken én ontspannen?

We zitten te lang op het werk, wat tot veel klachten kan leiden. Lees er hier meer over.

Lees verder

Rust en balans met behulp van wellness

Door zo nu en dan uit je routine te stappen, doe je je gezondheid goed. Wanneer kom jij langs voor een wellness-routine.

Lees verder

Reviews

Ik ben erg enthousiast over Helena. Ze is uitzonderlijk goed in het behandelen van energiepatronen die in je lichaam verborgen zijn. Helena is professioneel en vriendelijk. Ze stelt je razendsnel op je gemak en slaagt erin om haar behandeling af te stemmen op je behoeften. Ik blijf steeds weer terugkomen!

- Tiemen Amsterdam

Afgelopen woensdag heb ik van Helena een ruim twee uur durende behandeling van lichaam, geest en ziel gekregen. Mijn verwachtingen waren hooggespannen, maar die zijn nog verre overtroffen. Het was echt fantastisch goed, op alle vlakken. Haar massage is geweldig. Ze voelt heel goed aan waar, en hoe intens ze moet masseren. Niet te hard en niet te zacht, precies goed. Tijdens de massage was ze met me in gesprek, om meer inzicht in mijn mentale conditie te krijgen, en daarmee indirect ook in eventuele lichamelijke problemen. Met haar respons en adviezen gaf ze me heel originele inzichten in mijn functioneren. Al met al heeft ze met deze behandeling op heel bijzondere wijze mijn lichaam, geest en ziel verkwikt, en ik voel me na 4 dagen nog steeds enorm goed daardoor. Zeker voor herhaling vatbaar!

- Jurjen Amsterdam

Beste Rabea, we hebben genoten van onze midweek-detoxkuur. Heel professionele behandelingen door een zorgzaam team. Bedankt voor de mooie attentie bij vertrek ook (kookboek). Tot ziens 😊

- Isabel & Veronique

Doelgericht, duidelijk
en persoonlijk
advies met de

IQ Analyzer©

Vul online de IQ Analyzer© in en ontvang
jouw resultaat in je mail