Verfraai je zongebruinde kleur met glitterolie!

Verfraai je zongebruinde kleur met glitterolie!

Zo langzamerhand loopt de zomervakantie op zijn eind. Kinderen gaan weer naar school, en ook jij moet weer aan het werk. De zon schijnt nog vrolijk door, maar de hitte van de afgelopen maanden begint toch af te nemen. Niet een ramp, want zo is het heel wat beter te verdragen binnenshuis. En per slot van rekening heb je nog een heerlijk gebruind kleurtje om je te herinneren aan die warme zomerdagen.

Blijf genieten van je zongebruinde huid!

Om ook na je vakantie te kunnen blijven genieten van jouw zongebruinde huid, is het belangrijk deze goed te verzorgen. Zorg er daarom voor dat je huid goed gehydrateerd is, bijvoorbeeld door na het zonnen onmiddellijk aftersun aan te brengen en wanneer je thuis bent regelmatig bodymilk te gebruiken. Op die manier behoudt je huid het zonnige kleurtje langer, want een droge huid vervelt veel sneller. Een warme douche of bad droogt je huid ook uit, dus niet te lang in of onder dat warme water!

Drinken, drinken, drinken

Hoewel je dus beter niet te lang ín water kunt doorbrengen, is het drinken van voldoende water wel heel belangrijk. Water verbetert namelijk de doorbloeding van de huid, waardoor je huid gezond blijft. Daardoor sterven de huidcellen minder snel af, wat ervoor zorgt dat het bruine kleurtje ook minder snel verdwenen is. Drinken, drinken, drinken, dus!

Goed scrubben

Het goed scrubben van de huid is ook een belangrijk onderdeel van de verzorging. Dat klinkt misschien gek: want schaaf je het kleurtje er dan niet af? Dat is niet het geval. Zorg dat je een milde scrub hebt, zodat je op voorzichtige wijze de dode huidcellen verwijdert. De bruine kleur dringt dieper door in de huid, dus die zal je niet zomaar weggescrubt hebben! Maar onthoud daarbij advies nummer een: na zo’n scrubsessie is het insmeren geblazen.

Subtiele glitterolie

Nu je er alles aan hebt gedaan om je zomerse teint te behouden, wil je die natuurlijk ook benadrukken. Een echt stralende, zomerse look verkrijg je door de huid in te smeren met een subtiele glitterolie, verkrijgbaar bij IQ Balance. Met lichte, masserende bewegingen breng je de olie gelijkmatig aan op het lichaam. Of je laat enkele druppels glitterolie in je bad vallen voor een nog subtieler effect én een heerlijk zacht badje. Perfect voor die zwoele nazomerdagen en -avonden!

Tip van specialist Rabea

Geniet je ervan om je huid te verzorgen met rijke oliën, zoals de glitterolie? Probeer eens een miniset van Chi Essential Cosmetics (CEC) om te ontdekken welke geur, product of set geschikt is voor jou. De set ‘A Touch of Happiness‘ is een heerlijke frisse en zoete geur van sinaasappel en mandarijn, en heeft een opwekkend en vrolijkmakend effect. De producten zijn 100% natuurlijk en werken verzachtend, verzorgend en regenererend op de huid.

Geïnteresseerd?

Wil jij de zomer vasthouden en je huid laten stralen met glitterolie? Of ben je benieuwd naar de heerlijke producten van CEC? In de praktijk van IQ Balance kun je een afspraak maken om alle producten te bekijken en uitproberen. Daarnaast vind je een gedeelte van ons assortiment terug in de webshop. Je kunt ook een afspraak met ons maken voor een heerlijke schoonheidsbehandeling met een ultieme geurbeleving.

Deel dit bericht op:

Lees ook

Tijd voor selfcare? Ga voor de midweekse kuur!

Op een fijne manier jezelf als prioriteit zetten en genieten van selfcare, dat kan met de midweekse kuur!

Lees verder

Ontdek het Ayurvedisch Natuurgeneeskundig Pakket

Niet lekker in je vel? Je zelfkennis ontwikkelen kan helpen!

Lees verder

Omgaan met werkstress; hoe doe je dat?

Werkstress de baas zijn, zo doe je dat!

Lees verder

De effecten van geur

Geur is een belangrijk zintuig dat nauw verbonden is met onze waarneming. In deze blog leggen we het belang van geur uit!

Lees verder

Voorbereid de winter in!

Tijdens de wintermaanden krijgt je lichaam een hoop te verduren. Lees hier wat je kunt doen om jezelf te verwennen tijdens deze periode.

Lees verder

Zo verwen je jezelf tijdens je zwangerschap

Een zwangerschap is een hectische periode waar je soms wel even aan zou kunnen ontsnappen. Bij IQ Balance zorgen we graag voor jou en je lichaam.

Lees verder

Bedrijfsmassages: werken én ontspannen?

We zitten te lang op het werk, wat tot veel klachten kan leiden. Lees er hier meer over.

Lees verder

Rust en balans met behulp van wellness

Door zo nu en dan uit je routine te stappen, doe je je gezondheid goed. Wanneer kom jij langs voor een wellness-routine.

Lees verder

De ideale werkplek: meer gezondheid op de werkvloer

Een goede werkplek is essentieel. Een verkeerde houding kan snel tot klachten zorgen. Laatje werkplek daarom controleren. Lees hier advies!

Lees verder

Reviews

‘Door jouw woorden en de manier waarop je ons op ons gemak had gesteld, konden wij heel ontspannen deze middag meemaken. Ik vond het een bijzondere ervaring en het triggert mij om mij hier meer in te verdiepen. Ik zie ons in de toekomst bij je terugkomen!’

- John

‘Wat een professionele maar zeer warme duo behandeling. Heel veel nuttige tips als extra gekregen. Wij hebben genoten voor de tweede keer hier in de Roode Schuur. IQ balance is een oprechte aanrader!’

- Erwin & Wendy

‘Op 27 juli heb ik een heerlijke behandeling massage gehad het was werkelijk heerlijk ik was helemaal weg van de wereld zo goed is dat gedaan dank u wel. Op 26 juli was ik jarig een heel mooi verjaardagscadeau.’

- Ytsje Wilstra Scherjon

Doelgericht, duidelijk
en persoonlijk
advies met de

IQ Analyzer©

Vul online de IQ Analyzer in en ontvang
jouw resultaat in je mail