Wij zijn er om jou te steunen: ook buiten de praktijk!

Wij zijn er om jou te steunen: ook buiten de praktijk!

Het is een moeilijke tijd voor ons allemaal. Er is een grotere behoefte aan contact en we merken dat mensen wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Daarom staan we bij IQ Balance altijd klaar om onze klanten een hart onder de riem te steken. Niet alleen met onze diensten op het gebied van gezondheid en welzijn, maar ook buiten de praktijk om.

In contact blijven

Deze tijd vraagt om meer menselijkheid en flexibiliteit. Het is zo belangrijk om juist nu in contact te blijven met elkaar, op elkaar te letten en ook kwetsbaar durven te zijn en om hulp te vragen wanneer je dit nodig hebt. Het is volkomen normaal om moeite te hebben met de vele veranderingen die er op je afkomen. Bovendien kun je worstelen met vraagstukken op het gebied van gezondheid: hoe kun je je weerstand het beste ondersteunen, hoe houd je je financiën op orde, hoe blijf je goed voor jezelf zorgen en hoe kun je toch ontspanning en verbinding vinden in deze tijd van spanningen en sociale afstand?

Hoe gaat het met je?

Bij IQ Balance zijn we daarom benieuwd hoe het met je gaat. Houd je het thuiswerken nog vol of begint het gebrek aan fysieke contact je op te breken? Of is er iets anders waar je ondersteuning of begeleiding bij nodig hebt? Voelt je leven nog in balans of houd je alle ballen nog maar nauwelijks in de lucht? Wanneer een of meerdere delen van je leven uit evenwicht dreigt te raken, helpen we je graag om een passende oplossing te vinden.

Help elkaar de crisis door

We moeten allemaal wat water bij de wijn doen en elkaar de crisis door helpen. We begrijpen dat sommige dagelijkse taken niet meer zo vanzelfsprekend zijn voor iedereen. Een uitje naar de supermarkt kan al een riskante onderneming zijn als je kampt met een kwetsbare gezondheid. Daarom slaan wij graag de handen ineen, zonder dat er iets tegenover staat. Bel dus gerust als je een boodschap nodig hebt, of iets anders.

Een luisterend oor

Voor tips en advies om deze tijd door te komen kun je altijd bij ons aankloppen. Ook wanneer je gewoon behoefte hebt aan een luisterend oor, een goed gesprek en je hart wilt luchten, ben je bij ons van harte welkom. Tegen welke moeilijkheden of problemen je ook aanloopt, we denken altijd met je mee. Schroom dus niet om contact op te nemen als je behoefte hebt aan wat extra ondersteuning, op welke manier dan ook.

Tips om deze tijd door te komen

Deel dit bericht op:

Lees ook

Tijd voor selfcare? Ga voor de midweekse kuur!

Op een fijne manier jezelf als prioriteit zetten en genieten van selfcare, dat kan met de midweekse kuur!

Lees verder

Ontdek het Ayurvedisch Natuurgeneeskundig Pakket

Niet lekker in je vel? Je zelfkennis ontwikkelen kan helpen!

Lees verder

Omgaan met werkstress; hoe doe je dat?

Werkstress de baas zijn, zo doe je dat!

Lees verder

De effecten van geur

Geur is een belangrijk zintuig dat nauw verbonden is met onze waarneming. In deze blog leggen we het belang van geur uit!

Lees verder

Voorbereid de winter in!

Tijdens de wintermaanden krijgt je lichaam een hoop te verduren. Lees hier wat je kunt doen om jezelf te verwennen tijdens deze periode.

Lees verder

Zo verwen je jezelf tijdens je zwangerschap

Een zwangerschap is een hectische periode waar je soms wel even aan zou kunnen ontsnappen. Bij IQ Balance zorgen we graag voor jou en je lichaam.

Lees verder

Bedrijfsmassages: werken én ontspannen?

We zitten te lang op het werk, wat tot veel klachten kan leiden. Lees er hier meer over.

Lees verder

Rust en balans met behulp van wellness

Door zo nu en dan uit je routine te stappen, doe je je gezondheid goed. Wanneer kom jij langs voor een wellness-routine.

Lees verder

De ideale werkplek: meer gezondheid op de werkvloer

Een goede werkplek is essentieel. Een verkeerde houding kan snel tot klachten zorgen. Laatje werkplek daarom controleren. Lees hier advies!

Lees verder

Reviews

‘Helena, hartelijk bedankt voor die heerlijke en fijne voetmassage, voetbehandeling en lichaamshealing!

Ik heb voor het eerst weer helemaal doorgeslapen!!! En voelde vanmorgen voor het eerst mijn voeten stromen!!! Ik voelde mijn voeten vroeger alleen als ze zeer deden! Deze fijne behandeling was voor mij het puntje op de i.

Het was een hele mooie en respectvolle kennismaking. Ik voelde mij dan ook erg op mijn gemak! Dus erg graag weer eens tot ziens!’

- een mevrouw uit Soest

‘Door jouw woorden en de manier waarop je ons op ons gemak had gesteld, konden wij heel ontspannen deze middag meemaken. Ik vond het een bijzondere ervaring en het triggert mij om mij hier meer in te verdiepen. Ik zie ons in de toekomst bij je terugkomen!’

- John

‘Wat een professionele maar zeer warme duo behandeling. Heel veel nuttige tips als extra gekregen. Wij hebben genoten voor de tweede keer hier in de Roode Schuur. IQ balance is een oprechte aanrader!’

- Erwin & Wendy

Doelgericht, duidelijk
en persoonlijk
advies met de

IQ Analyzer©

Vul online de IQ Analyzer in en ontvang
jouw resultaat in je mail