Zo blijft Mrs. Personality in balans!

Energie uit de natuur: zo blijft Mrs. Personality in balans!

Mrs. Universe-finaliste Gerjanne Scheffel (35) is al meer dan tien jaar vaste klant bij IQ Balance. Met haar drukke leven neemt ze bewust de tijd voor zichzelf om de balans te behouden en kiest ze voor natuurlijke producten om haar lichaam te verzorgen. We gingen daarom in gesprek om erachter te komen waar ze haar energie vandaan haalt: ‘Een vrouw neemt veel rollen aan in haar leven, maar aandacht aan haarzelf besteden is ook een prioriteit.’

Duurzame passie

Gerjanne deelt haar passie voor duurzaamheid met IQ Balance. Ze vindt dat verzorgingsproducten van hoge kwaliteit moeten zijn, op basis van natuurlijk geneeskrachtige en duurzaam geteelde ingrediënten. Dit komt ook naar voren in haar eigen bedrijf, Mrs. Fair, waarbij duurzame kleding centraal staat. Nadat ze in 2018 het nationale kostuum voor de winnares van Mrs. Netherlands Universe mocht maken, werd ze gevraagd om mee te doen. ‘En zo kreeg mijn leven een prachtige nieuwe wending’, vertelt ze. In 2019 deed ze mee aan Mrs. Universe en sleepte vervolgens de titel van ‘Mrs. Personality’ in de wacht.

Grote persoonlijkheid

Haar grote persoonlijkheid komt naar voren in elk aspect van haar leven. Naast Mrs. Universe-finaliste is ze namelijk ook nog eens een succesvolle zakenvrouw met haar eigen bedrijf, de trotse moeder van drie kinderen en toegewijd aan verschillende humanitaire projecten. Haar succes schrijft ze toe aan haar positieve instelling: ‘Ik ben van nature een positief persoon. Er is geen ruimte voor negativiteit in mijn hoofd. Het wordt gezegd dat 70% van onze dagelijkse gedachten negatief zijn. Ik kies daarom bewust voor positieve gedachten. Je kunt je hersenen in feite trainen om positief te denken.’

Balans in natuur

Om van binnen en van buiten de balans te bewaren, zoekt Gerjanne toevlucht in de natuur. ‘Ik woon vlak naast het bos en ga elk weekend even ‘bosbaden’. Ik kijk dan naar de prachtige, gigantische oude bomen en besef hoe perfect alles in de natuur is. Dit geeft me energie. Daarnaast zorg ervoor dat ik mijn huid goed verzorg met natuurlijke producten.’ De producten van IQ Balance zijn dan ook een goede match voor haar.

Schoonheidsritueel

‘De Chi Essential Cosmetics zorgen ervoor dat ik me ontspannen voel na een dag hard werken. Ik neem een masker en geniet van de heerlijke geur van rozen. ’s Ochtends gebruik ik de dagcrème met lavendel en voel dat mijn huid wordt beschermd en gevoed met vitaminen en mineralen. De Bio Make-up van Couleur Caramel is makkelijk in gebruik en geeft me ’s ochtends net dat extra beetje glamour om klaar te zijn voor de dag.’ Ze gelooft heilig in deze natuurlijke levenswijze: ‘Onze huid heeft natuurlijke producten nodig om in goede conditie te blijven en ik weiger chemische troep op mijn huid te smeren. Ik wil een minimalistische voetafdruk en er tegelijkertijd mooi uitzien. IQ Balance helpt me daarbij.’

Over IQ Balance

Wil je net als Gerjanne een gebalanceerd leven leiden? Bij IQ Balance kun je dan terecht voor natuurlijke producten om je lichaam de verzorging te geven die het nodig heeft. Probeer bijvoorbeeld Gerjannes favoriete producten van Chi Essential Cosmetics en Bio Make-up van Couleur Caramel, of neem contact op voor een persoonlijk advies over verzorgingsproducten die bij jou passen.

Deel dit bericht op:

Lees ook

Rabea’s afscheid uit Nederland

Op een fijne manier jezelf als prioriteit zetten en genieten van selfcare, dat kan met de midweekse kuur!

Lees verder

Tijd voor selfcare? Ga voor de midweekse kuur!

Op een fijne manier jezelf als prioriteit zetten en genieten van selfcare, dat kan met de midweekse kuur!

Lees verder

Ontdek het Ayurvedisch Natuurgeneeskundig Pakket

Niet lekker in je vel? Je zelfkennis ontwikkelen kan helpen!

Lees verder

Omgaan met werkstress: hoe doe je dat?

Werkstress de baas zijn: zó doe je dat!

Lees verder

De effecten van geur

Geur is een belangrijk zintuig dat nauw verbonden is met onze waarneming. In deze blog leggen we het belang van geur uit!

Lees verder

Voorbereid de winter in!

Tijdens de wintermaanden krijgt je lichaam een hoop te verduren. Lees hier wat je kunt doen om jezelf te verwennen tijdens deze periode.

Lees verder

Zo verwen je jezelf tijdens je zwangerschap

Een zwangerschap is een hectische periode waar je soms wel even aan zou kunnen ontsnappen. Bij IQ Balance zorgen we graag voor jou en je lichaam.

Lees verder

Bedrijfsmassages: werken én ontspannen?

We zitten te lang op het werk, wat tot veel klachten kan leiden. Lees er hier meer over.

Lees verder

Rust en balans met behulp van wellness

Door zo nu en dan uit je routine te stappen, doe je je gezondheid goed. Wanneer kom jij langs voor een wellness-routine.

Lees verder

Reviews

Ik ben erg enthousiast over Helena. Ze is uitzonderlijk goed in het behandelen van energiepatronen die in je lichaam verborgen zijn. Helena is professioneel en vriendelijk. Ze stelt je razendsnel op je gemak en slaagt erin om haar behandeling af te stemmen op je behoeften. Ik blijf steeds weer terugkomen!

- Tiemen Amsterdam

Afgelopen woensdag heb ik van Helena een ruim twee uur durende behandeling van lichaam, geest en ziel gekregen. Mijn verwachtingen waren hooggespannen, maar die zijn nog verre overtroffen. Het was echt fantastisch goed, op alle vlakken. Haar massage is geweldig. Ze voelt heel goed aan waar, en hoe intens ze moet masseren. Niet te hard en niet te zacht, precies goed. Tijdens de massage was ze met me in gesprek, om meer inzicht in mijn mentale conditie te krijgen, en daarmee indirect ook in eventuele lichamelijke problemen. Met haar respons en adviezen gaf ze me heel originele inzichten in mijn functioneren. Al met al heeft ze met deze behandeling op heel bijzondere wijze mijn lichaam, geest en ziel verkwikt, en ik voel me na 4 dagen nog steeds enorm goed daardoor. Zeker voor herhaling vatbaar!

- Jurjen Amsterdam

Beste Rabea, we hebben genoten van onze midweek-detoxkuur. Heel professionele behandelingen door een zorgzaam team. Bedankt voor de mooie attentie bij vertrek ook (kookboek). Tot ziens 😊

- Isabel & Veronique

Doelgericht, duidelijk
en persoonlijk
advies met de

IQ Analyzer©

Vul online de IQ Analyzer© in en ontvang
jouw resultaat in je mail