Collega’s gezocht: sluit je aan bij onze franchise!


De afgelopen tijd hebben we veel moeten inleveren. Collega’s zijn van carrière geswitcht en in onze branche staan veel mensen op straat. Zzp’ers zitten in dubio: aan de ene kant willen ze meer zekerheid, maar ze willen ook wel gewoon hun werk blijven doen. Met alle onzekerheid die heerst vragen mensen zich af hoe ze hun hoofd boven water kunnen houden. Loop jij er tegenaan dat steeds meer mensen afspraken annuleren, waardoor je inkomsten misloopt? Wil jij weer meer zekerheid en meer inkomsten genereren? Sluit je dan aan bij onze franchise!

Meer klanten bereiken

Mensen worden steeds voorzichtiger, zowel werkgevers als werknemers. Om deze reden hebben veel mensen ontslag gekregen. Het valt voor velen niet mee om weer aan de bak te komen. Deze mensen komen we graag tegemoet door collega’s de mogelijkheid te bieden om zich aan te sluiten bij onze franchise. Je kunt dan vanuit je eigen locatie blijven werken, maar komt met een profiel op de site van IQ Balance te staan, waardoor je meer potentiële klanten bereikt.

Sterke formule

IQ Balance is een merk met een sterke formule. Dit heeft zich ook bewezen in moeilijke tijden met alle coronamaatregelen. Door ons veelzijdig aanbod kunnen we makkelijk switchen binnen ons dienstenaanbod en onze cliënten op verschillende wijzen ondersteunen. Wil je je ook aansluiten bij ons netwerk en regelmatig klankborden met collega’s, kennis uitwisselen, elkaar steunen en van opdrachten voorzien? Dan is onze franchiseformule wellicht een uitkomst voor jou. Vooral nu we elkaar moeilijker fysiek ontmoeten is een sterk en inspirerend netwerk van groot belang.

Profiteren zonder risico

Wat kun je verder nog verwachten van een samenwerking met ons en wat levert het je op? Eigenlijk loop je 0,0 risico en kun je alleen maar profiteren. Je staat namelijk alleen een klein percentage af van elke boeking die je krijgt, maar hebt verder nauwelijks extra kosten. Zo blijft het overzichtelijk en hoef je niet bang te zijn dat je verlies loopt, want je hebt het geld immers al verdiend! Bovendien kun je ervoor kiezen om niet alleen je diensten aan te bieden, maar ook producten. Zo kun je nog eens extra inkomsten halen uit onze webshop verkoop.

Openstaande vacatures

Onlangs is er een locatie bijgekomen. Om deze reden hopen wij nieuwe kwalitatieve collega’s aan te trekken. We zijn op zoek naar ten minste negen parttimers om ons team te versterken, vooral wellness-masseurs, schoonheidsspecialisten en erkende massagetherapeuten. Daarnaast zoeken wij op de lange termijn natuurgeneeskundige behandelaars (bij voorkeur ayurvedisch). Op deze manier hopen wij de kwaliteit waarvoor wij staan te waarborgen en een landelijke kaart te creëren. Zo kunnen mensen direct zien bij welke dichtstbijzijnde behandelaars ze terecht kunnen. Bekijk hier de openstaande vacatures

Over IQ Balance

IQ Balance bestaat uit een team van gepassioneerde en positieve mensen met een specialisme op het gebied van beauty, wellness en lifestyle. Wij staan voor een bewuste leefstijl. Door natuurgeneeskundige principes te combineren met de westerse manier van leven, helpen wij mensen om totale balans te creëren. Dus een lichaam dat gezond is, gezond voelt én er gezond uitziet.

Ben jij enthousiast geworden om met IQ Balance samen te werken en denk jij dat je bij ons team past? Wij maken graag kennis met je! Neem contact op om te informeren naar de mogelijkheden of stuur direct een sollicitatie met motivatie om mee te profiteren van onze formule.

Reviews

Beste Rabea, we hebben genoten van onze midweek-detoxkuur. Heel professionele behandelingen door een zorgzaam team. Bedankt voor de mooie attentie bij vertrek ook (kookboek). Tot ziens 😊

- Isabel & Veronique

Vanavond heb ik van Helena een total feet/legs-massage mogen ontvangen. Het lichaam slaat ervaringen als herinneringen op. Om juist op deze wijze aandacht te krijgen, ontlast je de mind en ontstaat ontspanning voor de mind en body. Ik heb genoten, ook nog. En Helena is een fantastische masseuse die afstemt, doorpakt en gaat voor genezing. Dank je wel Helena, tot de volgende keer!

- J. Versleijen

‘Helena, hartelijk bedankt voor die heerlijke en fijne voetmassage, voetbehandeling en lichaamshealing!

Ik heb voor het eerst weer helemaal doorgeslapen!!! En voelde vanmorgen voor het eerst mijn voeten stromen!!! Ik voelde mijn voeten vroeger alleen als ze zeer deden! Deze fijne behandeling was voor mij het puntje op de i.

Het was een hele mooie en respectvolle kennismaking. Ik voelde mij dan ook erg op mijn gemak! Dus erg graag weer eens tot ziens!’

- een mevrouw uit Soest

Doelgericht, duidelijk
en persoonlijk
advies met de

IQ Analyzer©

Vul online de IQ Analyzer© in en ontvang
jouw resultaat in je mail