Zo vind je de ideale parfum voor tijdens de feestdagen

Zo vind je de ideale parfum voor tijdens de feestdagen

Tijdens de feestdagen kun jij al je beste outfits uit de kast trekken. Je wil je beste beentje voor kunnen zetten en je van je beste kant laten zien aan je familie, vrienden en collega’s tijdens alle borrels en diners deze Kerst. Een heerlijke parfum is een essentieel onderdeel van jouw voorkomen. Als je op zoek gaat naar parfum zie je al snel door de bomen het bos niet meer, zoveel keuze is er. Hier zijn een paar tips voor het perfecte geurtje.

Jouw eigen unieke statement

Het is leuk om op zoek te gaan naar dat ene luchtje dat perfect bij jou past. Hoe je parfum precies ruikt verschilt per persoon, omdat iedere huid andere zuurwaardes heeft. Ook al koop je dus een luchtje dat andere mensen ook hebben gekocht, deze ruikt alsnog uniek. Je parfum is als een statement, het is jouw eigen visitekaartje waarmee je jezelf laat zien. Zeker tijdens alle borrels, diners en feestjes tijdens de feestdagen kun jij zo helemaal jouw identiteit laten zien.

Italiaanse landschappen

Een klassieke en charmante geur is ‘Lavendel’ van Acqua di Colinia. Lavendel is geïnspireerd op het landschap van de Toscane in Italië en de geur neemt je mee naar warme, zonovergoten gebieden. Geur brengt altijd associaties met zich mee. Bijvoorbeeld als je thuiskomt en je jouw vertrouwde omgeving weer in je opneemt, of typische geuren die je terugvoert naar zomer- en wintervakanties en alle mooie herinneringen die je daar hebt gemaakt. Voel je die geur al om je heen hangen? Ga maar na wat er gebeurt als je een geur draagt die bij iedereen die je tegenkomt beelden oproept van de groene, golvende landschappen van het Italiaanse platteland.

Snel een geurtje mee voor onderweg

Tijdens de feestdagen heb je tijd voor alles wat je eerder niet kon doen, maar die dagen zitten vol voor je het weet. Kerstborrels, feestjes, eindelijk tijd om vrienden te zien en familiebezoeken. Tijdens de vrije dagen ben je als nog costant on the go. Je wil hier natuurlijk altijd lekker bij blijven ruiken. Hier komen tasverstuivers om de hoek kijken. Tasverstuivers zijn kleine parfumflesjes die je makkelijk in je handtas stopt om overal mee naartoe te nemen. ‘La Rosa‘, ‘Oro‘ en ‘Sirocco‘ van Acqua di Colonia zijn stuk voor stuk kwaliteitsgeurtjes, in mooie flesjes. Superhandig dus als je steeds onderweg bent, en tóch lekker wil blijven ruiken.

Ook voor hem

Parfum is niet alleen een ‘vrouwending’. Een lekkere geur kan ook voor mannen het element zijn dat de outfit helemaal afmaakt en complimenteert. Een lekkere geur straalt verzorging uit en zorgt ervoor dat je direct goed voor de dag komt. Speciaal voor mannen heeft Acqua di Bolgheri het parfum ‘Uomo ontwikkeld. Dit is een speelse geur die met accenten van citrus en laurier, geïnspireerd door de natuur van de Toscane. Ook al is het diep in de winter, deze geur roept herinneringen op van warme zomerdagen.

IQ Balance: bewust over gezondheid

Deze en andere luchtjes zijn allemaal te krijgen bij IQ Balance. IQ Balance richt zich op mensen die bewust bezig zijn met het hun gezondheid en deze willen onderhouden en verbeteren. We bieden niet alleen allerlei producten hiervoor aan via onze website, maar ook massages en behandelingen zoals aromatherapie in onze praktijk. Deze massages zijn een momentje om even helemaal tot jezelf te komen en de stress en spanning van de dagelijkse sleur te laten varen. Ook als je last hebt van pijn of andere stressklachten kun je bij IQ Balance terecht voor een behandeling die de problemen snel zal verlichten en uiteindelijk zal oplossen.

De kers op de taart

Je zou de link misschien niet snel leggen, maar parfum draagt ook bij aan je gezondheid. Een lekker luchtje dat helemaal bij jou past is een stukje zelfverzekerdheid. Als je weet dat je lekker ruikt en goed voor de dag komt voel je je goed en op je gemak. Wat jij ook gaat doen deze kerst, een goede parfum is de kers op de taart om van deze feestdagen iets speciaals te maken.

Deel dit bericht op:

Lees ook

Rabea’s afscheid uit Nederland

Op een fijne manier jezelf als prioriteit zetten en genieten van selfcare, dat kan met de midweekse kuur!

Lees verder

Tijd voor selfcare? Ga voor de midweekse kuur!

Op een fijne manier jezelf als prioriteit zetten en genieten van selfcare, dat kan met de midweekse kuur!

Lees verder

Ontdek het Ayurvedisch Natuurgeneeskundig Pakket

Niet lekker in je vel? Je zelfkennis ontwikkelen kan helpen!

Lees verder

Omgaan met werkstress: hoe doe je dat?

Werkstress de baas zijn: zó doe je dat!

Lees verder

De effecten van geur

Geur is een belangrijk zintuig dat nauw verbonden is met onze waarneming. In deze blog leggen we het belang van geur uit!

Lees verder

Voorbereid de winter in!

Tijdens de wintermaanden krijgt je lichaam een hoop te verduren. Lees hier wat je kunt doen om jezelf te verwennen tijdens deze periode.

Lees verder

Zo verwen je jezelf tijdens je zwangerschap

Een zwangerschap is een hectische periode waar je soms wel even aan zou kunnen ontsnappen. Bij IQ Balance zorgen we graag voor jou en je lichaam.

Lees verder

Bedrijfsmassages: werken én ontspannen?

We zitten te lang op het werk, wat tot veel klachten kan leiden. Lees er hier meer over.

Lees verder

Rust en balans met behulp van wellness

Door zo nu en dan uit je routine te stappen, doe je je gezondheid goed. Wanneer kom jij langs voor een wellness-routine.

Lees verder

Reviews

Ik ben erg enthousiast over Helena. Ze is uitzonderlijk goed in het behandelen van energiepatronen die in je lichaam verborgen zijn. Helena is professioneel en vriendelijk. Ze stelt je razendsnel op je gemak en slaagt erin om haar behandeling af te stemmen op je behoeften. Ik blijf steeds weer terugkomen!

- Tiemen Amsterdam

Afgelopen woensdag heb ik van Helena een ruim twee uur durende behandeling van lichaam, geest en ziel gekregen. Mijn verwachtingen waren hooggespannen, maar die zijn nog verre overtroffen. Het was echt fantastisch goed, op alle vlakken. Haar massage is geweldig. Ze voelt heel goed aan waar, en hoe intens ze moet masseren. Niet te hard en niet te zacht, precies goed. Tijdens de massage was ze met me in gesprek, om meer inzicht in mijn mentale conditie te krijgen, en daarmee indirect ook in eventuele lichamelijke problemen. Met haar respons en adviezen gaf ze me heel originele inzichten in mijn functioneren. Al met al heeft ze met deze behandeling op heel bijzondere wijze mijn lichaam, geest en ziel verkwikt, en ik voel me na 4 dagen nog steeds enorm goed daardoor. Zeker voor herhaling vatbaar!

- Jurjen Amsterdam

Beste Rabea, we hebben genoten van onze midweek-detoxkuur. Heel professionele behandelingen door een zorgzaam team. Bedankt voor de mooie attentie bij vertrek ook (kookboek). Tot ziens 😊

- Isabel & Veronique

Doelgericht, duidelijk
en persoonlijk
advies met de

IQ Analyzer©

Vul online de IQ Analyzer© in en ontvang
jouw resultaat in je mail