Bedrijfsmassage – waarom is het zinvol en wat lost het op?

Bedrijfsmassage – waarom is het zinvol en wat lost het op?

Je kent het vast wel dat je wordt geleefd door je agenda. Doordeweeks werk je 40 uur en daarnaast besteed je tijd aan je gezin en je partner. Ook spreek je eens in de zoveel tijd graag af met je vriendengroep, doe je aan sport of ga je naar de stad voor een kop koffie. Heb jij het gevoel vast te zitten in je lijf en drukke schema? Dan is het tijd voor een goede massage. Biedt jouw werkgever al bedrijfsmassage aan? Maak er dan zeker gebruik van!

Behoefte aan ontspanning

De moderne mens heeft het druk en dat zorgt ook voor druk, op zowel mentaal als fysiek vlak. Het gevoel van steeds maar iets moeten straalt door naar het lichaam en dat vertaalt zich in spanningen in het lijf. Wil jij die spanning eruit hebben? Massage helpt je daar zeker bij.

Als je als werkgever bedrijfsmassage aanbiedt, dan zijn je werknemers meer relaxed. Dat vertaalt zich in het werk en de manier waarop ze met elkaar communiceren. Volgens de Oosterse geneeskunde staan lichaam en geest met elkaar in verbinding. Een gezond lijf zorgt dus ook voor een gezonde geest. Een ontspannen lijf zorgt voor een ontspannen geest.

Waar is een massage goed voor?

Een heerlijke massage heeft meerdere voordelen. Waarom is het goed om je eens in de zoveel tijd onder handen te laten nemen door de masseur?

Welke soorten massage werken helend?

Eigenlijk werken alle vormen van massage helend voor zowel lichaam als geest. Bij IQ Balance kiezen we voor enkele typen, omdat we weten dat veel mensen hier baat bij hebben:

IQ Balance helpt je ontspannen door bedrijfsmassages

Wil je nog meer ontspannen naast je bedrijfsmassages onder werktijd? Kom dan langs bij IQ Balance. Wij richten ons op medical wellness van een hoog niveau, door te kijken naar alle vlakken die een rol spelen voor de gezondheid: fysiek, mentaal, emotioneel, sociaal, financieel en spiritueel. Wij bedienen onze klanten op het gebied van beauty, wellness en welzijn. Als het aankomt op gezondheid, mag je daar zeker geen compromis in sluiten.

Wat maakt ons kuurcentrum uniek?

Wij bieden consulten en behandelingen aan volgens de 5 natuurgerichte principes. Die aanpak zorgt voor de juiste balans in je leven. Balans in alle aspecten zorgt ervoor dat je je gezondheid optimaal ondersteunt, goed voelt en er perfect uit ziet! Je kan voor een dag bij ons komen of voor een losse behandeling. Ook is het mogelijk om een aantal behandelingen in kuurverband bij ons te volgen. Dit kan in kuren van meerdere dagen. Bel voor meer informatie op het nummer 06 25289066 of mail ons op info@iqbalance.net.

Deel dit bericht op:

Lees ook

Tijd voor selfcare? Ga voor de midweekse kuur!

Op een fijne manier jezelf als prioriteit zetten en genieten van selfcare, dat kan met de midweekse kuur!

Lees verder

Ontdek het Ayurvedisch Natuurgeneeskundig Pakket

Niet lekker in je vel? Je zelfkennis ontwikkelen kan helpen!

Lees verder

Omgaan met werkstress: hoe doe je dat?

Werkstress de baas zijn: zó doe je dat!

Lees verder

De effecten van geur

Geur is een belangrijk zintuig dat nauw verbonden is met onze waarneming. In deze blog leggen we het belang van geur uit!

Lees verder

Voorbereid de winter in!

Tijdens de wintermaanden krijgt je lichaam een hoop te verduren. Lees hier wat je kunt doen om jezelf te verwennen tijdens deze periode.

Lees verder

Zo verwen je jezelf tijdens je zwangerschap

Een zwangerschap is een hectische periode waar je soms wel even aan zou kunnen ontsnappen. Bij IQ Balance zorgen we graag voor jou en je lichaam.

Lees verder

Bedrijfsmassages: werken én ontspannen?

We zitten te lang op het werk, wat tot veel klachten kan leiden. Lees er hier meer over.

Lees verder

Rust en balans met behulp van wellness

Door zo nu en dan uit je routine te stappen, doe je je gezondheid goed. Wanneer kom jij langs voor een wellness-routine.

Lees verder

De ideale werkplek: meer gezondheid op de werkvloer

Een goede werkplek is essentieel. Een verkeerde houding kan snel tot klachten zorgen. Laatje werkplek daarom controleren. Lees hier advies!

Lees verder

Reviews

Beste Rabea, we hebben genoten van onze midweek-detoxkuur. Heel professionele behandelingen door een zorgzaam team. Bedankt voor de mooie attentie bij vertrek ook (kookboek). Tot ziens 😊

- Isabel & Veronique

Vanavond heb ik van Helena een total feet/legs-massage mogen ontvangen. Het lichaam slaat ervaringen als herinneringen op. Om juist op deze wijze aandacht te krijgen, ontlast je de mind en ontstaat ontspanning voor de mind en body. Ik heb genoten, ook nog. En Helena is een fantastische masseuse die afstemt, doorpakt en gaat voor genezing. Dank je wel Helena, tot de volgende keer!

- J. Versleijen

‘Helena, hartelijk bedankt voor die heerlijke en fijne voetmassage, voetbehandeling en lichaamshealing!

Ik heb voor het eerst weer helemaal doorgeslapen!!! En voelde vanmorgen voor het eerst mijn voeten stromen!!! Ik voelde mijn voeten vroeger alleen als ze zeer deden! Deze fijne behandeling was voor mij het puntje op de i.

Het was een hele mooie en respectvolle kennismaking. Ik voelde mij dan ook erg op mijn gemak! Dus erg graag weer eens tot ziens!’

- een mevrouw uit Soest

Doelgericht, duidelijk
en persoonlijk
advies met de

IQ Analyzer©

Vul online de IQ Analyzer© in en ontvang
jouw resultaat in je mail