Bedrijfsmassage – waarom is het zinvol en wat lost het op?

Bedrijfsmassage – waarom is het zinvol en wat lost het op?

Je kent het vast wel dat je wordt geleefd door je agenda. Doordeweeks werk je 40 uur en daarnaast besteed je tijd aan je gezin en je partner. Ook spreek je eens in de zoveel tijd graag af met je vriendengroep, doe je aan sport of ga je naar de stad voor een kop koffie. Heb jij het gevoel vast te zitten in je lijf en drukke schema? Dan is het tijd voor een goede massage. Biedt jouw werkgever al bedrijfsmassage aan? Maak er dan zeker gebruik van!

Behoefte aan ontspanning

De moderne mens heeft het druk en dat zorgt ook voor druk, op zowel mentaal als fysiek vlak. Het gevoel van steeds maar iets moeten straalt door naar het lichaam en dat vertaalt zich in spanningen in het lijf. Wil jij die spanning eruit hebben? Massage helpt je daar zeker bij.

Als je als werkgever bedrijfsmassage aanbiedt, dan zijn je werknemers meer relaxed. Dat vertaalt zich in het werk en de manier waarop ze met elkaar communiceren. Volgens de Oosterse geneeskunde staan lichaam en geest met elkaar in verbinding. Een gezond lijf zorgt dus ook voor een gezonde geest. Een ontspannen lijf zorgt voor een ontspannen geest.

Waar is een massage goed voor?

Een heerlijke massage heeft meerdere voordelen. Waarom is het goed om je eens in de zoveel tijd onder handen te laten nemen door de masseur?

Welke soorten massage werken helend?

Eigenlijk werken alle vormen van massage helend voor zowel lichaam als geest. Bij IQ Balance kiezen we voor enkele typen, omdat we weten dat veel mensen hier baat bij hebben:

IQ Balance helpt je ontspannen door bedrijfsmassages

Wil je nog meer ontspannen naast je bedrijfsmassages onder werktijd? Kom dan langs bij IQ Balance. Wij richten ons op medical wellness van een hoog niveau, door te kijken naar alle vlakken die een rol spelen voor de gezondheid: fysiek, mentaal, emotioneel, sociaal, financieel en spiritueel. Wij bedienen onze klanten op het gebied van beauty, wellness en welzijn. Als het aankomt op gezondheid, mag je daar zeker geen compromis in sluiten.

Wat maakt ons kuurcentrum uniek?

Wij bieden consulten en behandelingen aan volgens de 5 natuurgerichte principes. Die aanpak zorgt voor de juiste balans in je leven. Balans in alle aspecten zorgt ervoor dat je je gezondheid optimaal ondersteunt, goed voelt en er perfect uit ziet! Je kan voor een dag bij ons komen of voor een losse behandeling. Ook is het mogelijk om een aantal behandelingen in kuurverband bij ons te volgen. Dit kan in kuren van meerdere dagen. Bel voor meer informatie op het nummer 06 25289066 of mail ons op info@iqbalance.net.

Deel dit bericht op:

Lees ook

Bedrijfsmassages: werken én ontspannen?

We zitten te lang op het werk, wat tot veel klachten kan leiden. Lees er hier meer over.

Lees verder

Rust en balans met behulp van wellness

Door zo nu en dan uit je routine te stappen, doe je je gezondheid goed. Wanneer kom jij langs voor een wellness-routine.

Lees verder

De ideale werkplek: meer gezondheid op de werkvloer

Een goede werkplek is essentieel. Een verkeerde houding kan snel tot klachten zorgen. Laatje werkplek daarom controleren. Lees hier advies!

Lees verder

Personal training in de natuur

Fit en gezond zijn, goed voor jezelf zorgen, dingen doen die je leuk vindt en je zowel fysiek als mentaal sterk voelen vinden wij bij IQ Balance-HealthZone belangrijk.

Lees verder

Werken aan persoonlijke ontwikkeling? Hier begin je

Wil jij werken aan je persoonlijke ontwikkeling? Maar waar moet je beginnen? IQ Balance geeft advies, lees het hier.

Lees verder

Personal training voor medewerkers: een productiviteitsboost!

Hoe helpt sporten bij productiviteit? En hoe kan personal training hierbij helpen? Lees het in het artikel van IQ Balance

Lees verder

Ontdek de voordelen van magneetresonantietherapie

Wist jij dat magneetresonantietherapie uiteenlopende klachten kan behandelen, van een hernia tot incontinentie? Ontdek de voordelen!

Lees verder

Gezondheid en vakantie in één: kom naar ons kuurcentrum!

Wil je er even tussenuit om te ontspannen en tegelijkertijd aan je gezondheid werken? Het kan bij dit nieuwe kuurcentrum!

Lees verder

Balans terugvinden in je werk en je leven

Thuis de balans terugvinden doe je door je tijd efficiënt te gebruiken. Breng daarom een duidelijke scheiding aan tussen je werktijd en privétijd en ga op zoek naar je bioritme.

Lees verder

Reviews

‘Wat een professionele maar zeer warme duo behandeling. Heel veel nuttige tips als extra gekregen. Wij hebben genoten voor de tweede keer hier in de Roode Schuur. IQ balance is een oprechte aanrader!’

- Erwin & Wendy

‘Op 27 juli heb ik een heerlijke behandeling massage gehad het was werkelijk heerlijk ik was helemaal weg van de wereld zo goed is dat gedaan dank u wel. Op 26 juli was ik jarig een heel mooi verjaardagscadeau.’

- Ytsje Wilstra Scherjon

‘Liefde hebben voor jezelf is je behandelingen gunnen bij IQ Balance.’

- Z.H. Nijkerk

Doelgericht, duidelijk
en persoonlijk
advies met de

IQ Analyzer©

Vul online de IQ Analyzer in en ontvang
jouw resultaat in je mail