Collega’s gezocht: sluit je aan bij onze franchise!

Collega’s gezocht: sluit je aan bij onze franchise!

De afgelopen tijd hebben we veel moeten inleveren. Collega’s zijn van carrière geswitcht en in onze branche staan veel mensen op straat. Zzp’ers zitten in dubio: aan de ene kant willen ze meer zekerheid, maar ze willen ook wel gewoon hun werk blijven doen. Met alle onzekerheid die heerst vragen mensen zich af hoe ze hun hoofd boven water kunnen houden. Loop jij er tegenaan dat steeds meer mensen afspraken annuleren, waardoor je inkomsten misloopt? Wil jij weer meer zekerheid en meer inkomsten genereren? Sluit je dan aan bij onze franchise!

Meer klanten bereiken

Mensen worden steeds voorzichtiger, zowel werkgevers als werknemers. Om deze reden hebben veel mensen ontslag gekregen. Het valt voor velen niet mee om weer aan de bak te komen. Deze mensen komen we graag tegemoet door collega’s de mogelijkheid te bieden om zich aan te sluiten bij onze franchise. Je kunt dan vanuit je eigen locatie blijven werken, maar komt met een profiel op de site van IQ Balance te staan, waardoor je meer potentiële klanten bereikt.

Sterke formule

IQ Balance is een merk met een sterke formule. Dit heeft zich ook bewezen in moeilijke tijden met alle coronamaatregelen. Door ons veelzijdig aanbod kunnen we makkelijk switchen binnen ons dienstenaanbod en onze cliënten op verschillende wijzen ondersteunen. Wil je je ook aansluiten bij ons netwerk en regelmatig klankborden met collega’s, kennis uitwisselen, elkaar steunen en van opdrachten voorzien? Dan is onze franchiseformule wellicht een uitkomst voor jou. Vooral nu we elkaar moeilijker fysiek ontmoeten is een sterk en inspirerend netwerk van groot belang.

Profiteren zonder risico

Wat kun je verder nog verwachten van een samenwerking met ons en wat levert het je op? Eigenlijk loop je 0,0 risico en kun je alleen maar profiteren. Je staat namelijk alleen een klein percentage af van elke boeking die je krijgt, maar hebt verder nauwelijks extra kosten. Zo blijft het overzichtelijk en hoef je niet bang te zijn dat je verlies loopt, want je hebt het geld immers al verdiend! Bovendien kun je ervoor kiezen om niet alleen je diensten aan te bieden, maar ook producten. Zo kun je nog eens extra inkomsten halen uit de webshopverkoop.

Openstaande vacatures

Onlangs is er een locatie bijgekomen. Om deze reden hopen wij nieuwe kwalitatieve collega’s aan te trekken. We zijn op zoek naar ten minste negen parttimers om ons team te versterken, vooral wellness-masseurs, schoonheidsspecialisten en erkende massagetherapeuten. Daarnaast zoeken wij op de lange termijn natuurgeneeskundige behandelaars (bij voorkeur ayurvedisch). Op deze manier hopen wij de kwaliteit waarvoor wij staan te waarborgen en een landelijke kaart te creëren. Zo kunnen mensen direct zien bij welke dichtstbijzijnde behandelaars ze terecht kunnen.

Over IQ Balance

IQ Balance bestaat uit een team van gepassioneerde en positieve mensen met een specialisme op het gebied van beauty, wellness en lifestyle. Wij staan voor een bewuste leefstijl. Door natuurgeneeskundige principes te combineren met de westerse manier van leven, helpen wij mensen om totale balans te creëren. Dus een lichaam dat gezond is, gezond voelt én er gezond uitziet.

Ben jij enthousiast geworden om met IQ Balance samen te werken en denk jij dat je bij ons team past? Wij maken graag kennis met je! Neem contact op om te informeren naar de mogelijkheden of stuur direct een sollicitatie met motivatie om mee te profiteren van onze formule.

Deel dit bericht op:

Lees ook

Rabea’s afscheid uit Nederland

Op een fijne manier jezelf als prioriteit zetten en genieten van selfcare, dat kan met de midweekse kuur!

Lees verder

Tijd voor selfcare? Ga voor de midweekse kuur!

Op een fijne manier jezelf als prioriteit zetten en genieten van selfcare, dat kan met de midweekse kuur!

Lees verder

Ontdek het Ayurvedisch Natuurgeneeskundig Pakket

Niet lekker in je vel? Je zelfkennis ontwikkelen kan helpen!

Lees verder

Omgaan met werkstress: hoe doe je dat?

Werkstress de baas zijn: zó doe je dat!

Lees verder

De effecten van geur

Geur is een belangrijk zintuig dat nauw verbonden is met onze waarneming. In deze blog leggen we het belang van geur uit!

Lees verder

Voorbereid de winter in!

Tijdens de wintermaanden krijgt je lichaam een hoop te verduren. Lees hier wat je kunt doen om jezelf te verwennen tijdens deze periode.

Lees verder

Zo verwen je jezelf tijdens je zwangerschap

Een zwangerschap is een hectische periode waar je soms wel even aan zou kunnen ontsnappen. Bij IQ Balance zorgen we graag voor jou en je lichaam.

Lees verder

Bedrijfsmassages: werken én ontspannen?

We zitten te lang op het werk, wat tot veel klachten kan leiden. Lees er hier meer over.

Lees verder

Rust en balans met behulp van wellness

Door zo nu en dan uit je routine te stappen, doe je je gezondheid goed. Wanneer kom jij langs voor een wellness-routine.

Lees verder

Reviews

Ik ben erg enthousiast over Helena. Ze is uitzonderlijk goed in het behandelen van energiepatronen die in je lichaam verborgen zijn. Helena is professioneel en vriendelijk. Ze stelt je razendsnel op je gemak en slaagt erin om haar behandeling af te stemmen op je behoeften. Ik blijf steeds weer terugkomen!

- Tiemen Amsterdam

Afgelopen woensdag heb ik van Helena een ruim twee uur durende behandeling van lichaam, geest en ziel gekregen. Mijn verwachtingen waren hooggespannen, maar die zijn nog verre overtroffen. Het was echt fantastisch goed, op alle vlakken. Haar massage is geweldig. Ze voelt heel goed aan waar, en hoe intens ze moet masseren. Niet te hard en niet te zacht, precies goed. Tijdens de massage was ze met me in gesprek, om meer inzicht in mijn mentale conditie te krijgen, en daarmee indirect ook in eventuele lichamelijke problemen. Met haar respons en adviezen gaf ze me heel originele inzichten in mijn functioneren. Al met al heeft ze met deze behandeling op heel bijzondere wijze mijn lichaam, geest en ziel verkwikt, en ik voel me na 4 dagen nog steeds enorm goed daardoor. Zeker voor herhaling vatbaar!

- Jurjen Amsterdam

Beste Rabea, we hebben genoten van onze midweek-detoxkuur. Heel professionele behandelingen door een zorgzaam team. Bedankt voor de mooie attentie bij vertrek ook (kookboek). Tot ziens 😊

- Isabel & Veronique

Doelgericht, duidelijk
en persoonlijk
advies met de

IQ Analyzer©

Vul online de IQ Analyzer© in en ontvang
jouw resultaat in je mail